Annoncørbetalt indhold

Annonce: Motion som alle kan komme i gang med

Vi ved allesammen godt, at det er vigtigt at bevæge os.

Alligevel er der mange af os, som aldrig kommer i gang med det, fordi vi aldrig finder noget, som, vi synes, er sjovt.
Det er vigtigt at indse, at der ikke findes rigtig og forkert motion. Det handler mere om at finde noget, som du godt kan lide, og så skal du gøre det. Hvis du dyrker en sport, som ikke siger dig noget, så stopper du hurtigt med den igen.
Desuden er det vigtigt at påpege, at du ikke behøver at dyrke en sport for at være sund. Du kan sagtens dyrke noget selv eller bare nyde naturen.

Gå en tur kan alle komme i gang med
Vi fokuserer alt for meget på, at vi skal svede hele tiden. Sådan behøver det altså ikke at være. For mange vil det være nok at komme i gang med at bevæge sig mere.
Mange større mænd tænker tit, at de skal gå fra nul til hundrede, dvs. at de går fra ikke at bevæge sig til at løbe en hård tur. Men det farlige ved det er, at når du ikke har tabt dig endnu, så kan det være farligt for dine ankler og knæ at løbe.
I første omgang kan du sagtens starte med blot at gå 10000 skridt om dagen og så bygge på herfra. Start med at find noget tøj som du har det behageligt i. Til større mænd kan du kigge nærmere på XLtøj.dk.

Find motivation
Noget af det som ender med at koste mange deres motion er, at de ikke længere kan finde den rette motivation. Det skyldes primært, at vi vælger sportsgrene eller motionsformer, som vi slet ikke kan lide.
Du skal ikke være bange for at prøve forskellige motionsforme, indtil du finder den, som du godt kan lide.
Noget som styrketræning, løb eller cykling virker ofte godt, da du hele tiden kan forbedre din tid. I styrketræning kan du hele tiden prøve at løfte mere, end du gjorde gangen inden. På den måde kan du hele tiden forbedre dig, og det motiverer dig til at blive ved med at prøve.

Gå til en holdsport
Hvis du har svært ved at finde motivation alene, så er det en god idé at vælge en holdsport. Fordelen ved holdsport er, at du har en masse kammerater, som du spiller sammen med. De forlanger, at du møder op.
Når du spiller på et fodboldhold, bliver de andre sure, hvis du ikke møder op. Det kræver ofte ikke mere at spille fodbold end noget træningstøj og et par gode fodboldstøvler. (sponseret link)
På samme måde fungerer det, hvis du dyrker en anden form for sport. Selv med løb eller cykling kan du melde dig ind i en klub, så du er sikker på, at du får det gjort. På den måde er det også lettere hele tiden at presse dig selv.
Følg disse råd og vi er sikker på, at du nok skal blive i god form.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • 08-ann