Annoncørbetalt indhold

Annonce: Nu er det perfekte tidspunkt at købe ny bil

En ny bil er én af de ting, der er højest på ønskesedlen i mange danske hjem, og det absolut bedste tidspunkt at købe en ny bil er i slutningen af efteråret, inden juleferien rammer. Der kan nemlig generelt være mange penge at spare eller meget ekstraudstyr at få med i prisen, når man køber ny bil op til jul, eftersom bilforhandlerne gerne vil af med årets modeller for at få plads til de nyeste. Med andre ord er der bedre plads til forhandling i perioden lige op til juleferien, og hvis man drømmer om en fabriksny bil, så er det et godt tidspunkt at gå på opdagelse.

Udvælg 2-3 modeller og tag ud til forhandlerne

Det rigtige sted at starte, hvis man leder efter en ny bil, der kan pryde indkørslen i kvarteret, er at gøre sit hjemmearbejde ordentligt. Dette kan man gøre på mange måder, men det bedste er at udvælge 2-3 modeller, som man gerne vil ud og prøve af. Udvælgelsesprocessen kan være svær, da mange af bilmodellerne minder om hinanden, men hvis man vil finde en (sponseret link) ny bil, så er udvælgelsen alfa og omega.

Når man har udvalgt nogle modeller, så er det bare med at tage ud til forhandlerne og prøvekøre dem. I rigtig mange tilfælde vil forhandleren forsøge at få en handel i hus med det samme, men her kan det betale sig at have is i maven og prøve alle modellerne, inden man beslutter sig. Man får kun rigtig en fornemmelse af bilen, hvis man prøvekører den, og selvom dette tager lidt tid, så kan det godt betale sig. Efterfølgende kan man vende tilbage til én af forhandlerne og prøvekøre bilen igen, så man er helt sikker på sit valg.

Prut om prisen eller om yderligere ekstraudstyr

Som allerede nævnt, så er efteråret et rigtig godt tidspunkt at købe bil på, fordi forhandlerne gerne vil af med årets modeller, så der er plads til nogle nye. Derfor bør man heller aldrig købe en ny bil til fuld pris, uden i det mindste at forsøge sig med at prutte lidt om prisen. I mange tilfælde kan forhandlerne ikke gå ned i pris, men de kan stort set altid lokkes til at inkludere ekstraudstyr i grundprisen for bilen. Dette udstyr kan nemt have en samlet værdi af op til 30.000 kroner eller mere, og hvis man sørger for at gå lidt til sælgeren, så ender man som oftest med at have gjort en god handel.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon