cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Nu er det perfekte tidspunkt at købe ny bil

En ny bil er én af de ting, der er højest på ønskesedlen i mange danske hjem, og det absolut bedste tidspunkt at købe en ny bil er i slutningen af efteråret, inden juleferien rammer. Der kan nemlig generelt være mange penge at spare eller meget ekstraudstyr at få med i prisen, når man køber ny bil op til jul, eftersom bilforhandlerne gerne vil af med årets modeller for at få plads til de nyeste. Med andre ord er der bedre plads til forhandling i perioden lige op til juleferien, og hvis man drømmer om en fabriksny bil, så er det et godt tidspunkt at gå på opdagelse.
23. november 2020 kl. 09:11 Af Autocentralen

Annonce

Udvælg 2-3 modeller og tag ud til forhandlerne

Det rigtige sted at starte, hvis man leder efter en ny bil, der kan pryde indkørslen i kvarteret, er at gøre sit hjemmearbejde ordentligt. Dette kan man gøre på mange måder, men det bedste er at udvælge 2-3 modeller, som man gerne vil ud og prøve af. Udvælgelsesprocessen kan være svær, da mange af bilmodellerne minder om hinanden, men hvis man vil finde en (sponseret link) ny bil, så er udvælgelsen alfa og omega.

Når man har udvalgt nogle modeller, så er det bare med at tage ud til forhandlerne og prøvekøre dem. I rigtig mange tilfælde vil forhandleren forsøge at få en handel i hus med det samme, men her kan det betale sig at have is i maven og prøve alle modellerne, inden man beslutter sig. Man får kun rigtig en fornemmelse af bilen, hvis man prøvekører den, og selvom dette tager lidt tid, så kan det godt betale sig. Efterfølgende kan man vende tilbage til én af forhandlerne og prøvekøre bilen igen, så man er helt sikker på sit valg.


Prut om prisen eller om yderligere ekstraudstyr

Som allerede nævnt, så er efteråret et rigtig godt tidspunkt at købe bil på, fordi forhandlerne gerne vil af med årets modeller, så der er plads til nogle nye. Derfor bør man heller aldrig købe en ny bil til fuld pris, uden i det mindste at forsøge sig med at prutte lidt om prisen. I mange tilfælde kan forhandlerne ikke gå ned i pris, men de kan stort set altid lokkes til at inkludere ekstraudstyr i grundprisen for bilen. Dette udstyr kan nemt have en samlet værdi af op til 30.000 kroner eller mere, og hvis man sørger for at gå lidt til sælgeren, så ender man som oftest med at have gjort en god handel.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

AF: JOHN WENNERWALD

Fire skræmmende år 10. januar 2021 kl. 21.38

Annonce