cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Ny iPhone 12 presser markedet til det yderste

Apple har altid været frontløber, når det kommer til smartphones. Sådan har det været siden deres etablering, og hvert eneste år har de vundet flere markedsandele. Nu har de præsenteret det nyeste skud på stammen, som er iPhone 12, der kommer i en Mini, Pro og Max Pro-model.
14. oktober 2020 kl. 15:14 Af Telfmore

Annonce

Den nye (sponseret link) iPhone 12 findes til en god pris, og så er den proppet med features, der kommer til at presse markedet til bristepunktet.

De fleste smartphone-udbydere har spillet på samme bane – godt nok mod et stærkt Apple hold – men nu risikerer de at spille på hver deres bane, hvis ikke der gør noget drastisk. iPhone 12 er nemlig noget helt for sig selv, og den kommer til at presse markedet til sit yderste. Apple kan potentielt ende med den helt store succes på baggrund af deres seneste lancering, som presser konkurrenterne maksimalt.


5G til iPhone 12

Det er ikke længe siden, man snakkede om, at der ville komme 5G til den nye iPhone, og det er nu sket. Det betyder, at Apple hopper et ordentligt skridt foran sine konkurrenter, som ikke tilbyder deres kunder denne mulighed. 5G er nemlig ikke bare en lille opgradering fra 4G – nej, den er meget stor. Og skellet mellem de to vil bare blive større i takt med at forbrugerne streamer mere og generelt bruger mere tid online.

Både i privaten og arbejdslivet er god forbindelse uundværligt, og coronapandemien har kun gjort dette endnu mere tydeligt. Vi skal have god forbindelse overalt, og vi skal have mulighed for at deltage i videomøder, dele vores internet og meget andet. Her åbner 5G op for noget, der ikke tidligere har været en mulighed med den kvalitet.


Øget plads og forbedret processor

Vi bliver mere afhængige af vores mobiler, og derfor vil den øgede plads og forbedrede processor alt andet lige lokke flere folk til at købe eller forudbestille den nye iPhone 12. I takt med, at vi får flere apps, tager flere billeder og generelt bruger mobilen mere, sætter der højere krav til pladsen på vores iPhone.

Dette har Apple tænkt over, og de har endda gjort det muligt at få så meget plads, at det nok aldrig bliver brugt, uanset hvor meget man som bruger forsøger på det. På Pro-modellerne tilbyder de nemlig, at du kan få hele 512GB, og dermed giver det god plads til, at man kan hente alle de apps, man lyster samt tage et hav af billeder med det nye superskarpe kamera.

En 6-core CPU er en af de mest revolutionerende elementer ved lanceringen, fordi den er hele 50 % hurtigere end den næstehurtigste smartphone på markedet. Det er altså en markant forbedring, som virkelig sætter konkurrenterne under pres.

Apple har tvunget sine konkurrenter i knæ, og hvis de ikke handler nu, samt innoverer på deres produkter, kan vi se en situation, hvor Apple vokser hurtigt og kraftigt i markedsandele grundet den nye model, som er i en klasse for sig.

Det er en gave til forbrugerne, da producenterne er tvunget til at udvikle deres produkter hurtigere, hvis de vil have et eksistensgrundlag mod Apple.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

john brædder ønsker at folk… 24. november 2020 kl. 09.12

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: NILS JØRGENSEN

Torvet Nykøbing 16. november 2020 kl. 16.03

AF: JOHN WENNERWALD

Goddag til kontantløst samfund 15. november 2020 kl. 21.43

Annonce