Annoncørbetalt indhold

Annonce: Ny iPhone 12 presser markedet til det yderste

Apple har altid været frontløber, når det kommer til smartphones. Sådan har det været siden deres etablering, og hvert eneste år har de vundet flere markedsandele. Nu har de præsenteret det nyeste skud på stammen, som er iPhone 12, der kommer i en Mini, Pro og Max Pro-model.

Den nye (sponseret link) iPhone 12 findes til en god pris, og så er den proppet med features, der kommer til at presse markedet til bristepunktet.

De fleste smartphone-udbydere har spillet på samme bane – godt nok mod et stærkt Apple hold – men nu risikerer de at spille på hver deres bane, hvis ikke der gør noget drastisk. iPhone 12 er nemlig noget helt for sig selv, og den kommer til at presse markedet til sit yderste. Apple kan potentielt ende med den helt store succes på baggrund af deres seneste lancering, som presser konkurrenterne maksimalt.

5G til iPhone 12

Det er ikke længe siden, man snakkede om, at der ville komme 5G til den nye iPhone, og det er nu sket. Det betyder, at Apple hopper et ordentligt skridt foran sine konkurrenter, som ikke tilbyder deres kunder denne mulighed. 5G er nemlig ikke bare en lille opgradering fra 4G – nej, den er meget stor. Og skellet mellem de to vil bare blive større i takt med at forbrugerne streamer mere og generelt bruger mere tid online.

Både i privaten og arbejdslivet er god forbindelse uundværligt, og coronapandemien har kun gjort dette endnu mere tydeligt. Vi skal have god forbindelse overalt, og vi skal have mulighed for at deltage i videomøder, dele vores internet og meget andet. Her åbner 5G op for noget, der ikke tidligere har været en mulighed med den kvalitet.

Øget plads og forbedret processor

Vi bliver mere afhængige af vores mobiler, og derfor vil den øgede plads og forbedrede processor alt andet lige lokke flere folk til at købe eller forudbestille den nye iPhone 12. I takt med, at vi får flere apps, tager flere billeder og generelt bruger mobilen mere, sætter der højere krav til pladsen på vores iPhone.

Dette har Apple tænkt over, og de har endda gjort det muligt at få så meget plads, at det nok aldrig bliver brugt, uanset hvor meget man som bruger forsøger på det. På Pro-modellerne tilbyder de nemlig, at du kan få hele 512GB, og dermed giver det god plads til, at man kan hente alle de apps, man lyster samt tage et hav af billeder med det nye superskarpe kamera.

En 6-core CPU er en af de mest revolutionerende elementer ved lanceringen, fordi den er hele 50 % hurtigere end den næstehurtigste smartphone på markedet. Det er altså en markant forbedring, som virkelig sætter konkurrenterne under pres.

Apple har tvunget sine konkurrenter i knæ, og hvis de ikke handler nu, samt innoverer på deres produkter, kan vi se en situation, hvor Apple vokser hurtigt og kraftigt i markedsandele grundet den nye model, som er i en klasse for sig.

Det er en gave til forbrugerne, da producenterne er tvunget til at udvikle deres produkter hurtigere, hvis de vil have et eksistensgrundlag mod Apple.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon