cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Ny trøje eller action figur fra din yndlingsfilm? Tidens hotteste merchandise finder du her

Står du og mangler en skoletaske med Pikachu? Eller en lampe med Spiderman eller Batman? Eller er du måske på udkig efter en sovebamse, et penalhus, en action figur, en nøglering, musemåtte eller udklædning? Så frygt ej. Uanset, hvad du er på udkig efter, eller om du bare lader dig rive med, så kan du få masser af forskelligt merchandise.
08. juli 2020 kl. 09:13 Af Merchshark

Annonce

Hvad er merchandise egentlig?

Merchandise er produkter af alle slags, der bruges som markedsføring af fx film, spil eller sport. Det er typisk en konkret actionfigur fra et spil, en trøje med et logo på eller et krus formet som hovedpersonen fra en film.

Merchandise kan ofte give indretningen et frisk eller sjovt pust, og man kan hurtig give sine besøgende en idé om, hvilken type man er, og hvilke interesser man har. Til tider kan det dog være svært at opsnappe, hvilken merchandise, der er i høj kurs netop nu. Udvalget kan være svimlende og det kan være svært at overskue, hvilken film, man gerne vil have på sin trøje. De mest populære film og serier afløser hinanden, og der udgives nye spil hele tiden, og man skal derfor være hurtig, hvis man vil have fingre i merchandise fra den mest populære film netop nu.


Nemt at finde det nyeste

Du kommer dog ikke til at opleve problemer med at finde det rette (sponseret link) merchandise på Merchshark.dk. De råder over et solidt bagkatalog, der tæller merchandise fra film og spil, der aldrig går af mode, fx Pokémon, Minecraft og Gurli Gris. Derudover kan man også altid finde det hotteste merchandise netop nu.

Du kan selv, eller som gave til dit barn, finde lige hvad hjertet begærer og på den måde få en mere personlig og anderledes stil. Du skal ikke lede længe for at gøre dit barns værelse en blanding af dets største interesser. Hvad med at kombinere bamser fra Frost med lamper og puder fra Gurli Gris? Derudover kan du måske vælge Super Mario-plakater og figurer fra Pokémon til at stå i vinduet?

Det er kun fantasien, der sætter merchandise-grænser, og det er uanset om du er den største fantasy-fan, der bare må have fat i en Game of Thrones-t-shirt, er helt vild med Minions eller bare elsker computerspil som fx Fortnite og Overwatch. Merchandise er nemlig både for børn og voksne, og hvorfor ikke stolt vise frem, hvor meget man elsker sin yndlingsserie eller yndlingsspil?


Lok børnene udenfor

Som forælder kender du måske til problemstillingen med at få børnene udenfor at lege. Nu til dags findes der et væld af underholdning på de mange digitale devices, og det gør det sværere og sværere at overbevise børnene om, at det også er sjovt at lege udenfor. Men frisk luft og motion er vigtigt, og det er derfor ikke til at komme udenom, at børnene må rives væk fra skærmene.

Hvis det er svært at overtale børnene, så er sjovt merchandise som action figurer muligvis den rette vej frem. Ved at bruge figurer og karakterer fra de universer, som børnene kender og elsker fra skærmen, kan det være, det lige pludselig ikke er så kedeligt at lege i den “virkelige verden”.

Det er helt naturligt for børn at blive store fans og leve sig meget ind i visse universer, de kender fra film, serier og spil, og det er der som sådan ikke noget galt med. Det er dog sundt at skabe lidt variation i, hvordan børnene dyrker deres interesser, og når interesserne er meget forbundet til skærmene, er det nødvendigt at tænke alternativt. Og her kan merchandise altså komme mange forældre til undsætning.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07

AF: JOHN WENNERWALD

Det skal være nemt at være syg 13. september 2020 kl. 22.19

Annonce