Annoncørbetalt indhold

Annonce: Ny trøje eller action figur fra din yndlingsfilm? Tidens hotteste merchandise finder du her

Står du og mangler en skoletaske med Pikachu? Eller en lampe med Spiderman eller Batman? Eller er du måske på udkig efter en sovebamse, et penalhus, en action figur, en nøglering, musemåtte eller udklædning? Så frygt ej. Uanset, hvad du er på udkig efter, eller om du bare lader dig rive med, så kan du få masser af forskelligt merchandise.

Hvad er merchandise egentlig?

Merchandise er produkter af alle slags, der bruges som markedsføring af fx film, spil eller sport. Det er typisk en konkret actionfigur fra et spil, en trøje med et logo på eller et krus formet som hovedpersonen fra en film.

Merchandise kan ofte give indretningen et frisk eller sjovt pust, og man kan hurtig give sine besøgende en idé om, hvilken type man er, og hvilke interesser man har. Til tider kan det dog være svært at opsnappe, hvilken merchandise, der er i høj kurs netop nu. Udvalget kan være svimlende og det kan være svært at overskue, hvilken film, man gerne vil have på sin trøje. De mest populære film og serier afløser hinanden, og der udgives nye spil hele tiden, og man skal derfor være hurtig, hvis man vil have fingre i merchandise fra den mest populære film netop nu.

Nemt at finde det nyeste

Du kommer dog ikke til at opleve problemer med at finde det rette (sponseret link) merchandise på Merchshark.dk. De råder over et solidt bagkatalog, der tæller merchandise fra film og spil, der aldrig går af mode, fx Pokémon, Minecraft og Gurli Gris. Derudover kan man også altid finde det hotteste merchandise netop nu.

Du kan selv, eller som gave til dit barn, finde lige hvad hjertet begærer og på den måde få en mere personlig og anderledes stil. Du skal ikke lede længe for at gøre dit barns værelse en blanding af dets største interesser. Hvad med at kombinere bamser fra Frost med lamper og puder fra Gurli Gris? Derudover kan du måske vælge Super Mario-plakater og figurer fra Pokémon til at stå i vinduet?

Det er kun fantasien, der sætter merchandise-grænser, og det er uanset om du er den største fantasy-fan, der bare må have fat i en Game of Thrones-t-shirt, er helt vild med Minions eller bare elsker computerspil som fx Fortnite og Overwatch. Merchandise er nemlig både for børn og voksne, og hvorfor ikke stolt vise frem, hvor meget man elsker sin yndlingsserie eller yndlingsspil?

Lok børnene udenfor

Som forælder kender du måske til problemstillingen med at få børnene udenfor at lege. Nu til dags findes der et væld af underholdning på de mange digitale devices, og det gør det sværere og sværere at overbevise børnene om, at det også er sjovt at lege udenfor. Men frisk luft og motion er vigtigt, og det er derfor ikke til at komme udenom, at børnene må rives væk fra skærmene.

Hvis det er svært at overtale børnene, så er sjovt merchandise som action figurer muligvis den rette vej frem. Ved at bruge figurer og karakterer fra de universer, som børnene kender og elsker fra skærmen, kan det være, det lige pludselig ikke er så kedeligt at lege i den “virkelige verden”.

Det er helt naturligt for børn at blive store fans og leve sig meget ind i visse universer, de kender fra film, serier og spil, og det er der som sådan ikke noget galt med. Det er dog sundt at skabe lidt variation i, hvordan børnene dyrker deres interesser, og når interesserne er meget forbundet til skærmene, er det nødvendigt at tænke alternativt. Og her kan merchandise altså komme mange forældre til undsætning.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon