cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Nye tider: Giv din virksomhed et digitalt løft

Du er sikkert allerede flyttet ind i fremtiden og benytter dig af e-mail, smartphone, digital skiltning og andre digitale hjælpemidler, som er med til at højne effektiviteten og lette arbejdsgangen på din arbejdsplads.
01. februar 2018 kl. 13:08 Af Annonce

Annonce

Det er nemlig en god ide at sørge for, at alle virksomhedens ansatte hele tiden er klar over, hvad der foregår.

Inden for de sidste tyve år er der sket en kolossal udvikling på området, og det gælder om at holde tungen lige i munden, når du skal manøvrere mellem alle de forskellige løsninger, som du bliver tilbudt. Der findes blandt andet digitale løsninger med henblik på optimering af den interne kommunikationsstruktur i virksomheden, ligesom du skal tage stilling til, hvordan du ønsker at håndtere den eksterne kommunikation. Dertil skal du også bruge din tid på at tænke på reklame og PR, hvor de sociale medier spiller en stadigt større rolle.

Sæt arbejdsgangen i system
Lad os sige, at du har en virksomhed med 25 ansatte. Alle disse forskellige personer har en helt specifik rolle. Lige fra sælgeren til marketingchefen og sekretæren. Når arbejdet i virksomheden skal foregå på den smarteste og mest rentable måde, handler det naturligvis blandt andet om, at enhver ansat er sig sin opgave bevidst. Og i disse tider, hvor de fleste også kan arbejde hjemmefra, stilles der endnu højere krav til en effektiv måde at sørge for, at alle ved, hvad deres rolle er.

Der findes online systemer, som meget klart og tydeligt kan hjælpe både dig og dine ansatte med hele tiden at bevare overblikket over både nuværende og kommende opgaver. Hvis du har en virksomhed, hvor arbejdsopgaverne er klart definerede, kan du eksempelvis altid sørge for, at hver enkelt via et sådant online system kan tjekke, hvad han eller hun skal lave. Det er en metode, der ikke blot rummer fordele for dig som virksomhed ejer, men også letter overblikket og arbejdsgangen for de ansatte.

Brug de sociale medier til reklame og PR
Nu har vi fortalt lidt om, hvordan du kan bruge teknologien til at give din virksomhed et digitalt løft internt med henblik på at klarlægge opgavefordeling og lette arbejdsgange, som før i tiden var behæftet med besværligheder. Men du har naturligvis også den opgave, at du skal kommunikere virksomhedens budskab til eksterne samarbejdspartnere og ikke mindst de forbrugere, som potentielt kunne være interesserede i de produkter, du sælger.

Selvom der netop nu er tale om, at Facebook vil ændre deres tilgang til reklame, er der ingen tvivl om, at denne platform også i fremtiden vil spille en stor rolle for de fleste virksomheder. Her har du en unik mulighed for både at reklamere for dit produkt, ligesom du kan indgå i en digital dialog med dine brugere. Det giver dig flere fordele, som du kan benytte dig af.

I det hele taget er det nødvendigt, at du favner den digitale udvikling, da den i sidste ende er den vej, du skal tage, hvis du vil i kontakt med dine kunder. Den nye generation af forbrugere er vokset op med internettet og kan slet ikke forestille sig en verden, hvor de ikke kan finde, hvad de har behov for på den måde. Derfor skal du konstant være opmærksom på, at din virksomhed skal have en digital tilgang til den analoge kunde.

Kommunikation: Gør din virksomhed mere effektiv
I løbet af det nye årtusind er der sket en kolossal udvikling inden for den måde, som danske og udenlandske virksomheder gør forretning på. Og her har den digitale udvikling spillet en ganske afgørende rolle. Du kan skrive e-mails, anvende programmer, der optimerer din planlægning, og internt i virksomheden kan du blandt andet gøre brug af booking software, som sikrer, at alle ved, hvad der skal foregå og hvornår.

I de moderne virksomheder i dagens Danmark kan du lidt firkantet sige, at dine kommunikationskanaler er to-delte. På den ene side er der den interne kommunikation, hvor du skal sørge for, at dine ansatte både kommunikerer sammen og med dig. Og på den anden side skal du også have kompetencerne til at rette kommunikationen ud ad. Her tænker vi naturligvis på dine kunder og samarbejdspartnere.

Arbejd smartere og lettere
Hvis du ønsker at optimere din virksomheds arbejdsgange, er der flere forskellige parametre, som du kan skrue på. Og det afhænger også af, om du blot ønsker at gøre opgaverne mere overskuelige, eller om du i stedet påtænker at revolutionere hele din virksomhed og den måde, tingene altid har foregået på. Her kan du gøre brug af flere værktøjer, der alle har det til fælles, at de er digitalt tilgængelige, brugervenlige og optimerer din virksomheds brug af tid.

Måske ønsker du at gøre det lettere for dine ansatte at arbejde hjemmefra. Hvis det er din mission, kan du med fordel gøre brug af et digitalt værktøj, som sætter arbejdsopgaverne i system og sørger for, at du og dine ansatte altid har et overblik over, hvad der skal laves. På den måde sætter du også dine ansatte fri, som nu i langt højere grad end tidligere får mulighed for at disponere over egen tid og arbejde, når det passer med familieliv og andet.

Er SoMe et fremmedord?
Udover at du skal bruge tid på at optimere de interne arbejdsgange og den interne kommunikation, består moderne virksomhedsledelse også af at begå sig på de sociale medier. Det kan være så forskellige kanaler som LinkedIn eller Facebook, hvor du med flid og dygtighed har alle muligheder for både at øge salget og opbygge et bedre brand for din virksomhed.

Facebook er kommet med en nyhed om, at de ønsker at øge platformens fokus på dens oprindelige ide. Nemlig dette at bringe folk tættere sammen. Men det betyder naturligvis ikke, at Facebook ikke længere kan bruges til reklame. Det kan den. Facebook har så utroligt mange brugere, at du som virksomhedsejer er nødt til at betragte Facebook som et sted, hvor du skal være synlig. De kommende forbrugere er vokset op med digitaliseringen, og de ser kun reklamer på nettet. Disse kunder skal du have fat i.

I det hele taget skal du tænke på, at din eksterne kommunikation handler om andet og mere end salg. Den handler om også at opbygge et stærkt brand, som sætter sig så godt i folks bevidsthed, at de vælger præcis dig, næste gang de skal have lavet en opgave eller købe et produkt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

ældre maden 19. februar 2019 kl. 08.16

AF: JOHN WENNERWALD

Månedsløn; 4,4 mio. kr. 17. februar 2019 kl. 21.32

AF: MARTIN WOUTERS

endnu engang efterspørgsel… 14. februar 2019 kl. 14.38

AF: MARTIN WOUTERS

kommune har arbejdet 1 år… 13. februar 2019 kl. 15.26

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget svigter den… 10. februar 2019 kl. 21.35

AF: MARTIN WOUTERS

så kom tegninger i avisen:… 09. februar 2019 kl. 09.49

Annonce