Annoncørbetalt indhold

Annonce: Nye tiltag mod arbejdsløshed i krisetider

Hvis der er noget, Corona-krisen har lært os, så er det, at arbejdsmarkedet er meget skrøbeligt, når det kommer til stykket. Når indkomsten falder flere steder på én gang, så skaber det en kædereaktion, der i sidste ende øger ledigheden og skaber hidtil usete krisetider. Men der er håb forude. Med nye tiltag forsøger politikerne at sikre, at der er arbejde og indkomst til alle danskere på trods af krisen.

Arbejdsmarkedet skifter, folk bliver hyret og fyret, og særligt i krisetider er det ofte lønmodtagere og de små virksomheder, det går hårdest ud over. Politikerne har forsøgt med midlertidige lønkompensationer, men efter de udløb, og krisen fortsatte, måtte de udtænke nye ideer for, hvordan danskerne kunne komme tilbage i beskæftigelse igen.

Den nye ordning handler om arbejdsfordeling. Det betyder, at arbejderne deler opgaverne ud imellem sig og modtager dagpenge de dage, hvor der ikke er behov for dem. Det er en anden måde at tænke arbejde på, og det handler om at fordele beskæftigelsen ud på så mange hænder som muligt. Det sikrer så mange mennesker som muligt rettighed til feriepenge og lignende, når disse penge bliver tøet op.

Find en fagforening, der passer til dig

Selv når der ikke er krisetider, er det altid en god idé at melde sig ind i en fagforening. Det sikrer rettigheder til fast indkomst og juridiske hjælp, hvis du skulle være uheldig at miste dit arbejde, også grundet Corona-krisen. Overvej det og (sponseret link) bliv medlem af en fagforening allerede i dag. Du kan finde en fagforening, der matcher både dine økonomiske behov og den branche, du arbejder inden for.

Med en komplet oversigt over fagforeninger i Danmark, kan du finde både den a-kasse og fagforening, der kan varetage dine interesser både når krisen kradser, men sandelig også i det helt almindelige arbejdsliv. Det betyder, at hvis du skulle opleve chikane eller andet, der går ud over din trivsel på arbejdet, så kan du tage fat i din fagforening for at høre, hvilke muligheder du har.

Mange fagforeninger har også forskellige forsikringspolicer tilknyttet. Det gælder særlig i erhverv med fysisk hårdt arbejde, hvor arbejderen er særligt udsat. Eksempelvis stilladsarbejdere, murer eller tømrer, der hver dag udsætter deres krop for risici, som andre ikke tager. Her er der også rettigheder tilknyttet i tilfælde af arbejdsskader.

Gratis for studerende

De fleste fagforeninger har tilbud til studerende om gratis medlemskab. Der kan ligge mange fordele i at stifte bekendtskab med a-kassen og fagforeningen allerede, inden man er færdig på studiet. Det gør nemlig overgangen fra studerende til jobsøgende væsentlig lettere, hvis man allerede er tilknyttet en fagforening.

Her hjælper de på bedste vis alle med at komme tilbage på arbejdsmarkedet. Særligt hvis du er nyuddannet har du brug for al den hjælp, du kan få, og her vil a-kassen være oplagt til at komme godt i gang med arbejdslivet. Du får også masser af god karrierevejledning også i tider som disse, hvor det er umuligt at forudse, hvad fremtiden bringer for os allesammen.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon