Annoncørbetalt indhold

Annonce: Nyhed - Denne frække trend hitter stort i modeverdenen

I denne artikel kan du læse mere om den nye trend indenfor sexet lingeri.

Før i tiden var det nemlig lyserøde blonder og uskyldige skørter, der lokkede mændene til. Men i dag skal der andre metoder til, når lagengymnastikken skal speedes up. Læs mere her!

At åbne en BH med én hånd
Når det kommer til undertøj, så er der nogle mænd der tænder på et flot og velsiddende trusser med en BH der får barmen til at strutte. Og vi kan da også godt allerede afslører, at den nye trend indenfor sexet undertøj til kvinder, sagtens kan få barm og andet til at strutte.
Men før vi løfter sløret for, hvad du skal have på i soveværelset, hvis du virkelig skal forføre din mand, så giver vi dig her en lille guide til, hvordan du også får BH’en af din kvinde. For nok var en rigtig gentleman før i tiden en som lod tøjet sidde pænt på, men i dag skal du ifølge gentlemand.dk(sponseret link) kunne lidt mere med hænderne, hvis du som mand skal kunne følge med.
Det lyder måske mere simpelt end det egentlig er i praksis, men rent faktisk skal du blot holde en finger på hver side af BH’ens lås. Man placerer nemmest tommelfinger på den ene side og pegefinger på den anden side. Herefter knipser man hægterne fra hinanden – wupti.

Se mig, jeg kan uden hænder!
Måske har du allerede lært at åbne en BH med én hånd. Måske fik du lidt hjælp i guiden herover. Men det kan også være, at det med at åbne BH’er er barnemad for dig, og at du knipser BH’er åbne som var de kolde øldåser.
Men ville det ikke være fantastisk, hvis der bare var frit udsyn til de gode frugter, uden at skulle åbne komplicerede låse eller krænge en stram bøjle-BH over din kæreste. Med den nye trend i modebilledet, er der råd for dette. Her er der nemlig intet der dækker brysterne, da denne type lingeri kun består af stropper, hægter, midterstykke, omkreds og måske et sæt bøjler. Derfor er det måske ikke så meget i det daglige modebillede, at denne trend trender, men nærmere i privaten.
Med de nye BH’er behøver du altså ikke at prale med at kunne åbne den med én hånd, for her bliver nemlig slet ikke behov at åbne noget. Er dette en trend du ønsker at kombinere med andre frække eller romantiske ting i hverdagen, så tjek godtgift.dk(sponseret link), hvor der er mange gode råd til ægteskabet.

Dem der løfter, dem med kæder og dem der indrammer
Der er altså tale om en BH, hvor der er frit udsyn til brystvorter, og somme tider mere til. Denne type BH har før i tiden været kendt fra sexshops og fra frække voksenfilm. Men i dag er det blevet udbredt, at kvinder, og mænd for den sags skyld, nyder dette frække indspark i dagligdagen derhjemme.
BH’en er en åben BH, det vil sige at den ser ud som en normal BH, bort set fra at stoffet der omkranser selve brystet, er fjernet. På fransk er denne type lingeri kendt som en Ouvert bh, som betyder ”åbent”. I Danmark og på de danske forhandlere af denne type bh, kaldes den en 1/4 åben bh(sponseret link).
Det er en fræk og provokerende type bh, der som med bundløse trusser kan skabe en diskret og henkastet overraskelse, hos ham eller hende der får lov at beskue. Kast dig ud i det!

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • denne-fraekke-ann