cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Nyhed - Denne frække trend hitter stort i modeverdenen

I denne artikel kan du læse mere om den nye trend indenfor sexet lingeri.
21. september 2018 kl. 11:15 Af Godtgift.dk & Eroti.dk

Før i tiden var det nemlig lyserøde blonder og uskyldige skørter, der lokkede mændene til. Men i dag skal der andre metoder til, når lagengymnastikken skal speedes up. Læs mere her!

At åbne en BH med én hånd
Når det kommer til undertøj, så er der nogle mænd der tænder på et flot og velsiddende trusser med en BH der får barmen til at strutte. Og vi kan da også godt allerede afslører, at den nye trend indenfor sexet undertøj til kvinder, sagtens kan få barm og andet til at strutte.
Men før vi løfter sløret for, hvad du skal have på i soveværelset, hvis du virkelig skal forføre din mand, så giver vi dig her en lille guide til, hvordan du også får BH’en af din kvinde. For nok var en rigtig gentleman før i tiden en som lod tøjet sidde pænt på, men i dag skal du ifølge gentlemand.dk(sponseret link) kunne lidt mere med hænderne, hvis du som mand skal kunne følge med.
Det lyder måske mere simpelt end det egentlig er i praksis, men rent faktisk skal du blot holde en finger på hver side af BH’ens lås. Man placerer nemmest tommelfinger på den ene side og pegefinger på den anden side. Herefter knipser man hægterne fra hinanden – wupti.

Se mig, jeg kan uden hænder!
Måske har du allerede lært at åbne en BH med én hånd. Måske fik du lidt hjælp i guiden herover. Men det kan også være, at det med at åbne BH’er er barnemad for dig, og at du knipser BH’er åbne som var de kolde øldåser.
Men ville det ikke være fantastisk, hvis der bare var frit udsyn til de gode frugter, uden at skulle åbne komplicerede låse eller krænge en stram bøjle-BH over din kæreste. Med den nye trend i modebilledet, er der råd for dette. Her er der nemlig intet der dækker brysterne, da denne type lingeri kun består af stropper, hægter, midterstykke, omkreds og måske et sæt bøjler. Derfor er det måske ikke så meget i det daglige modebillede, at denne trend trender, men nærmere i privaten.
Med de nye BH’er behøver du altså ikke at prale med at kunne åbne den med én hånd, for her bliver nemlig slet ikke behov at åbne noget. Er dette en trend du ønsker at kombinere med andre frække eller romantiske ting i hverdagen, så tjek godtgift.dk(sponseret link), hvor der er mange gode råd til ægteskabet.

Dem der løfter, dem med kæder og dem der indrammer
Der er altså tale om en BH, hvor der er frit udsyn til brystvorter, og somme tider mere til. Denne type BH har før i tiden været kendt fra sexshops og fra frække voksenfilm. Men i dag er det blevet udbredt, at kvinder, og mænd for den sags skyld, nyder dette frække indspark i dagligdagen derhjemme.
BH’en er en åben BH, det vil sige at den ser ud som en normal BH, bort set fra at stoffet der omkranser selve brystet, er fjernet. På fransk er denne type lingeri kendt som en Ouvert bh, som betyder ”åbent”. I Danmark og på de danske forhandlere af denne type bh, kaldes den en 1/4 åben bh(sponseret link).
Det er en fræk og provokerende type bh, der som med bundløse trusser kan skabe en diskret og henkastet overraskelse, hos ham eller hende der får lov at beskue. Kast dig ud i det!KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

10 år siden 26. juli 2021 kl. 08.40

AF: JOHN WENNERWALD

Nye tider 18. juli 2021 kl. 23.19

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: BØJE HANSEN

Til Leif Jensen, Følfodvej… 10. juli 2021 kl. 09.34

AF: JOHN WENNERWALD

# Me too 04. juli 2021 kl. 22.34

Annonce