Annoncørbetalt indhold

Annonce: Opbevarer du dit tøj forkert? Find svaret her

Rigtig mange er i tvivl om, hvornår det rene vasketøj skal foldes sammen og på hylden, og hvornår det skal på en bøjle.

Er du i tvivl om, om du opbevarer dit tøj forkert, finder du her en guide til, hvordan du bedst opbevarer dit tøj i garderoben.
Uanset om du bruger renseribøjler, stålbøjler eller almindelige bøjler(sponseret link), er det ikke alt, der har godt af at blive hængt på bøjle. Noget tøj kan få strækmærker eller lignende - hvis du gerne vil undgå unødige buler og uformeligt tøj, kan du læse med her og blive klogere på, hvordan du bedst holder dit klædeskab.

Det skal du hænge på bøjler
Som udgangspunkt skal alt det tøj, der krøller nemt, hænges på bøjler. Her taler vi om blazere, kjoler, skjorter, nederdele - og alt, der er fremstillet af ren hør. Disse slags beklædningsgenstande har alle sammen bedst af at hænge på bøjler.

Bluser i silke, 100% bomuld, viskose, satin og fløjl
For at undgå mærker i tøjet, bør du altid hænge dit tøj på nogle solide bøjer. Et godt bud er bøjler i stål, der eventuelt har et lille hak, så tøjet ikke ryger af - og holder sig på plads på bøjlen. Skal du hænge bluser på bøjle, så husk at knappe den øverste knap - så undgår du nemlig folder i kraven.

Stofbukser
Hvis du skal hænge bukser på bøjler, kan du bruge en klemmebøjle, så du kan hænge bukserne ved livet eller buksekanterne. Du kan også bruge en almindelig stålbøjle (som passer perfekt ind i det skandinaviske og moderne hjem), hvorpå du hænger bukserne op foldede.

Kjoler og buksedragter
Du bør altid hænge beklædningsgenstande som kjoler og buksedragter vertikalt på bøjler, således undgår du krøller, så de er klar til bare at hoppe i.

Overtøj
Overtøj som frakker, jakker i materialer som læder, ruskind og dun samt blazers bør altid hænges på bøjler. Er der tale om en tung jakke, eksempelvis en dunjakke, er det bedst at hænge dem på mere bestandige bøjler, som kan bære jakkens vægt, således at jakken kan holde sin form.

Det skal du folde sammen
Kort og godt skal alt tøj, der kan strækkes, foldes sammen. Det er tøj som sweaters, striktrøjer, t-shirts og leggins. Tøj, som kan strækkes, har bedre af at være foldet sammen, da foldningen stresser tøjet knap så meget. Er der tale om mere hårdføre materialer som denim og khaki, gør de sig også bedst foldet sammen.

Sweaters, striktrøjer og t-shirts
Sweaters og striktrøjer vil som regel kunne strækkes, og ofte er de også i et tungt materiale. Og selv med helt tynde stålbøjler kan uld, kashmir og angora give sig og strækkes, hvis det bliver hængt på bøjler.
Tip! Er du ved at løbe tør for plads i skabet? Så kan du folde din sweater på langs og hænge den over en bøjle med en stang.
Mange foretrækker også at kunne se deres tøj, og her kan det være praktisk, hvis man kan have så meget som muligt til at hænge på bøjler, fordi det giver et godt overblik.
T-shirts kan også med fordel foldes sammen og lægges i skabet.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • designfryd-ann