Annoncørbetalt indhold

Annonce: Oplev det fortryllende Egypten

Hvis du på nuværende tidspunkt er ved at overveje en rejse i efterårsferien, eller måske allerede er ved at planlægge næste års sommerferie, så kan du med fordel have Egypten med inde i overvejelserne. Det populære rejsemål kan tilbyde stort set alt hvad hjertet begærer, hvad enten det drejer sig om en bade-, sightseeing- eller aktivitetsferie. Du kan naturligvis også kombinere rejseformerne efter forgodtbefindende – pointen er blot, at Egypten har hele pakken. Hvis du følger linket, kan du finde billige rejser til Egypten(sponseret link). Du kan samtidig læse med nedenfor og forhåbentlig blive lidt klogere på det fantastiske rejsemål.

Uovertruffen kulturhistorie
Noget af det første folk tænker på, når de hører om Egypten, er naturligvis de unikke pyramider i Giza – navnlig Keops-pyramiden, som er et af oldtidens vidundere. Et pyramide-besøg tilbyder et historisk vingesus uden lige, og det er et must, hvis turen går til Faraoernes Land. I samme ombæring bør du også besøge den sagnomspundne Sfinks. Kongernes Dal og templerne, heriblandt Karnak-templet, i omegnen af byen Luxor er også højst anbefalelsesværdige. Tag på cruise på Nilen op til nordkysten og besøg hovedstaden Kairo samt Alexander den Stores by, Alexandria, som huser utallige historiske monumenter.

Sol, hav og strand
Hurghada ligger på Egyptens østkyst, og byen er et ganske poplært rejsemål (med god grund). Her kan du finde eksotiske strande i massevis, og samtidig afgår der mange udflugtsrejser fra byen til nogle af de ovennævnte sightseeing-musts. Nordøst for Hurghada, nærmere bestemt på Sinai-halvøen, finder du Sharm el-Sheikh, der ligeledes er en populær feriedestination. Foruden sol og strand tilbyder området også nogle fantastiske muligheder for dykning i det Røde Hav, hvor du kan se nogle af verdens flotteste koralrev. Egyptens klima gør, at du kan besøge landet mere eller mindre hele året rundt. Udover de fantastiske klimaforhold og mange oplevelsesmuligheder tilbyder landet også kulinarisk verdensklasse samt et utrolig venligt folkefærd.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Egypten