cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Oplevelser på dine præmisser

Der er rigtig mange måder at holde ferie, og måske har I lyst til at prøve noget nyt i stedet for den årlige skitur til Sverige eller Norge.
17. oktober 2018 kl. 16:16 Af Naturligvis.com, Lendme.dk & Earlybird.dk

Er du den aktive type, eller er vild med at tilbringe tiden under åben himmel, så skal rygsækken pakkes ordentligt.

Få styr på dit adventure gear
Er du også fuldstændig tosset med at tilbringe tiden ude i naturen, kender du sikkert alt for godt hvor vigtigt det er at have det rigtig udstyr med.
Står turen på soveposer og telttur op i fjeldene, eller er valget faldet på den smukke vandretur oppe i bjergene? Så er det en rigtig god idé at tjekke om skoene nu stadigvæk passer, eller om den jakke som du har haft de sidste 4 år stadig, er varm og vandtæt.
Der findes rigtig mange muligheder og der er flere måder hvor man kan få en oplevelsesrig og aktiv ferie som alle i familien vil elske og være en del af.
Rejser i med børn, ved ikke naturligvis(sponseret link) allerede nu som forældre hvor vigtigt det er at den rette kombination af god kvalitet og bevægelsesfrihed er en nødvendighed.
Materialeudvalget er en meget vigtig del. Det helt rigtige udstyr sørger for din tur ude i det fri bliver både behagelig og vellykket. Få hjælp til at vælge det rigtige og spørg din lokale forhandler til råds, så er du nemlig helt sikker på at komme afsted med det rigtige.

Sådan får du råd til det hele
Rækker budgettet ikke til drømmerejsen i år, behøver ikke at snyde dig selv for oplevelsen alligevel. Der findes i dag rigtig mange muligheder for at få lidt ekstra hjælp til de ting, som der ikke lige har været råd til. Vi kender alle sammen hvordan det kan være svært at få opsparingen til at række til det hele. Og det er da også super ærgerligt at have sparet op til billetten, og så lige stå og mangle til resten.
Måske har du allerede købt flybilletterne, men finder ud af at skiene er gået i stykker. Det kan ikke altid betale sig at leje, og i mange tilfælde er der penge at spare når man investere i sit eget.
Lendme(sponseret link) hjælper dig ikke kun til at få finansieret drømmerejsen eller bilen som der skal køre dig og familien til Italien næste år, de hjælper dig også med at finde den bedste løsning.

Earlybird
Hvis du ikke er interesseret i at rejse ud på aktiv ferie udenfor Danmarks grænser, og du nyder at bruge tid i egen by og hellere vil vende næsen i retningen af kulturhistorie og gastronomiske madoplevelser så er der et stort udvalg herhjemme.
Måske er det nu I skal udnytte at børnene er flyttet fra reden og tage hinanden i hånden og nyde en lækker aften med god vin i jeres egen by.
Når man er i vante omgivelser, får man ikke altid undersøgt den nye restaurant der åbnede på torvet sidste måned, fordi man tit forbinder nye oplevelser med udland og rejse. Earlybird(sponseret link) har gjort det muligt at date som var det i Paris i enten Aarhus eller København. Og det behøver ikke at koste en formue at tage på eventyr i eget område. Vil i gerne prøve noget nyt, og spise mad fra et anderledes køkken end jeres eget, kan i med fordel nyde det romantiske eventyr uden hotelseng el og rejsetid er inkluderet.
Find dagens tilbud, og spar penge på at finde den perfekte restaurant eller bar i jeres eget nærområde. Det er en rigtig god måde at kombinere nye oplevelser, hvor kvaliteten er det samme, selvom prisen er nedsat. Det er med til at du helt sikkert bliver sulten på at opleve mere.

Held og lykkeKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

10 år siden 26. juli 2021 kl. 08.40

AF: JOHN WENNERWALD

Nye tider 18. juli 2021 kl. 23.19

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: BØJE HANSEN

Til Leif Jensen, Følfodvej… 10. juli 2021 kl. 09.34

AF: JOHN WENNERWALD

# Me too 04. juli 2021 kl. 22.34

Annonce