Annoncørbetalt indhold

Annonce: Oplever du gener i underlivet?

Der er desværre rigtig mange kvinder, der i dag føler sig generet i underlivet. Det kan være af lugtgener, men det kan også være i form af kløe eller andre ubehageligheder, der kan føre til mere eller mindre akavede situationer i ny og næ. Og det kan også begrænse markant i hverdagen.

Er det noget, som du kan nikke genkendende til? Så er der ingen grund til at føle skam. Ofte vil der nemlig være tale om en helt normal tilstand, som de fleste kvinder vil opleve på et eller andet tidspunkt i deres voksne liv – netop skedesvamp.

En normal tilstand der er forbundet med rigtig meget tabu

Og selvom der her er tale om en tilstand, der er så mange, der hvert år oplever, så er det også noget, der stadig er forbundet rigtig meget tabu med – og det er ærgerligt. Især når det er muligt at behandle ofte meget let og meget hurtigt.
Det eneste, du skal gøre, er at tage et kig online. Det kan for eksempel være inden for hos Danmarks måske største apotek, apopro.dk, hvor du netop finder nogle forskellige medikamenter såsom vaginal tabletter og creme, der måske kan give lindring og helbrede dig for den ubehagelige tilstand.

Der kan være mange gener og irritationer forbundet med skedesvamp

(Sponseret link) Når der er tale om skedesvamp, er det bakteriefloraen, der ændrer sig. Det vil sige, at svampen pludselig får de helt rette forudsætninger for netop at vokse, og det kan give lige præcis en svampeinfektion i skeden, hvilket også fører til de ubehagelige gener. Det kan være kløe, svie, rødme og generel irritation både i skeden, men også i skedeindgangen. Derudover er der flere, der oplever tykt, hvidt og klumpet udflåd, lige såvel som der kan være smerter og ømhed ved samleje, fordi slimhinderne kan være mere sarte, når man har skedesvamp.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon1