cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Oplever du gener i underlivet?

Der er desværre rigtig mange kvinder, der i dag føler sig generet i underlivet. Det kan være af lugtgener, men det kan også være i form af kløe eller andre ubehageligheder, der kan føre til mere eller mindre akavede situationer i ny og næ. Og det kan også begrænse markant i hverdagen.
23. marts 2021 kl. 13:23 Af Apopro - Danmarks online apotek

Er det noget, som du kan nikke genkendende til? Så er der ingen grund til at føle skam. Ofte vil der nemlig være tale om en helt normal tilstand, som de fleste kvinder vil opleve på et eller andet tidspunkt i deres voksne liv – netop skedesvamp.


En normal tilstand der er forbundet med rigtig meget tabu

Og selvom der her er tale om en tilstand, der er så mange, der hvert år oplever, så er det også noget, der stadig er forbundet rigtig meget tabu med – og det er ærgerligt. Især når det er muligt at behandle ofte meget let og meget hurtigt.
Det eneste, du skal gøre, er at tage et kig online. Det kan for eksempel være inden for hos Danmarks måske største apotek, apopro.dk, hvor du netop finder nogle forskellige medikamenter såsom vaginal tabletter og creme, der måske kan give lindring og helbrede dig for den ubehagelige tilstand.


Der kan være mange gener og irritationer forbundet med skedesvamp

(Sponseret link) Når der er tale om skedesvamp, er det bakteriefloraen, der ændrer sig. Det vil sige, at svampen pludselig får de helt rette forudsætninger for netop at vokse, og det kan give lige præcis en svampeinfektion i skeden, hvilket også fører til de ubehagelige gener. Det kan være kløe, svie, rødme og generel irritation både i skeden, men også i skedeindgangen. Derudover er der flere, der oplever tykt, hvidt og klumpet udflåd, lige såvel som der kan være smerter og ømhed ved samleje, fordi slimhinderne kan være mere sarte, når man har skedesvamp.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26

AF: PAW HALLANDSON

Tør de sige sandheden? 22. april 2021 kl. 08.33

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

Annonce