Annoncørbetalt indhold

Annonce: Overvejer du at skifte cigaretterne ud med en e-cigaret? Så læs med her

Der var engang, hvor det var helt normalt, at de flest røg almindelige cigaretter med tobak. Du måtte ryge indenfor, i togene, på arbejdet - ja faktisk var der ikke rigtig nogle begrænsninger. I dag er det en anden sag. Der er lavet mange begrænsninger, som gør det svært at være ryger. Du må ikke længere ryge indenfor, og mange steder er der endda lavet begrænsninger for, hvorvidt du må ryge udendørs. Måske er der lavet et afgrænset område udendørs, hvor det er tilladt at ryge, hvis ikke skal du forlade grunden, før du må tænde op i en cigaret.

De fleste ved godt hvor usundt, det er at ryge, og derudover påvirker det også dine omgivelser, både fordi det lugter, fordi røgen bliver hængende længe og fordi det er skadeligt. De senere år er der flere, der er skiftet over til e-cigaretter. Enten køber de en (sponseret link) engangs vape eller også køber de en genopladelig en af slagsen. Men er det sundere at ryge e-cigaretter end traditionelle cigaretter? Læs med her for at blive klogere.

Minimal forskning

Der er endnu ikke lavet meget forskning på området. Men det første der kan konkluderes er, at der ikke er tobak i en e-cigaret. Du undgår dermed tjære, som er kendt for at være særdeles skadeligt for dine lunger. Der er i forskningen ikke fundet nogle stoffer i e-cigaretter, som med sikkerhed er kræftfremkaldende. Mængden af de skadelige stoffer der blev fundet, er på niveau med andre nikotinprodukter, som er fremstillet med henblik på rygestop.

Nikotin

I starten var der ikke nikotin i e-væskerne, men i dag er det muligt at købe e-væske, som indeholder nikotin. Nikotin findes ligeledes i almindelige cigaretter, og det er stærkt vanedannende. Det er også det, der gør, at mange mennesker har svært ved at stoppe med at ryge. Derfor skal du altid overveje grundigt, inden du begynder at bruge produkter med nikotin i.

Rygestop

Det vil altid være at foretrække, hvis du helt kan stoppe med at ryge cigaretter. Det kan være svært, særligt hvis det har været en vane gennem lang tid. Det er naturligvis bedst for din krop, hvis du kan stoppe dit forbrug af cigaretter hurtigst muligt. Er e-cigaretter et godt alternativ? Det er der nok mange meninger om. Hvis alternativet er, at du fortsætter med at ryge almindelige cigaretter, så er der meget, der tyder på, med den forskning der er på området indtil videre, at e-cigaretter ikke har helt de samme konsekvenser. Men hvis du ønsker at stoppe med at ryge helt, vil det være det bedste. Du kan altid opsøge hjælp til et rygestop hos din læge, og du kan ligeledes benytte de medicinsk udviklede hjælpemidler.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon