Annoncørbetalt indhold

Annonce: Overvejer du en karriere inden for IT?

Hvis du er nået en periode i dit liv, hvor du skal til at vælge en videregående uddannelse, men ikke er overbevist om, hvad du skal vælge.

Så kan du passende læse videre her og blive klogere på, hvorfor det kunne være spændende at tage en (sponseret link) it-uddannelse. Med en it-supporter uddannelse eller anden uddannelse inden for branchen kan du være medvirkende til at præge fremtidens løsninger, som bliver mere og mere digitaliseret.

IT-uddannede er efterspurgte

Når du tager en uddannelse, er det vigtigt, at du ikke tager uddannelsen, fordi andre gør det. Du skal tage uddannelsen, fordi du er interesseret i det respektive felt. Du skal også tage uddannelsen, fordi du ønsker at beskæftige det med emnet, når du er færdig med uddannelsen og er klar til at komme på arbejdsmarkedet. Du kan vælge at tage en it-uddannelse på AAU, hvor der bliver fokuseret på projektgrupper og problembaseret læring.

Det er en frygt for mange, at man ikke kan få et arbejde, når man har færdiggjort uddannelsen. Dette er ikke tilfældet med en it-uddannelse, fordi der er en stigende mangel på IT-folk i erhvervslivet, hvilket betyder, at hvis du har it-uddannelse, er der stort set garanti for, at der er jobmuligheder for dig.

Lønnen er en bonus

Selvom lønnen betyder meget for et kommende arbejde, burde det ikke være den bærende faktor. Din egen motivation og interesse for faget burde været trækplasteret, men når det så er sagt, så gør det heller ikke noget, at du får en god løn allerede fra starten af dit arbejdsliv. Det er blandt andet den stigende efterspørgsel på IT-uddannede, som er medvirkende til at presset lønniveauet op.

Så hvis du ønsker en uddannelse, hvor du kan være med til at påvirke fremtidens samfund, hvor du ligeledes er godt lønnet fra start, kan det være, at du skal tage en it-uddannelse på AAU!

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon2