cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Overvejer du en karriere inden for IT?

Hvis du er nået en periode i dit liv, hvor du skal til at vælge en videregående uddannelse, men ikke er overbevist om, hvad du skal vælge.
19. oktober 2020 kl. 08:38 Af AAU - Aalborg Universitet

Annonce

Så kan du passende læse videre her og blive klogere på, hvorfor det kunne være spændende at tage en (sponseret link) it-uddannelse. Med en it-supporter uddannelse eller anden uddannelse inden for branchen kan du være medvirkende til at præge fremtidens løsninger, som bliver mere og mere digitaliseret.


IT-uddannede er efterspurgte

Når du tager en uddannelse, er det vigtigt, at du ikke tager uddannelsen, fordi andre gør det. Du skal tage uddannelsen, fordi du er interesseret i det respektive felt. Du skal også tage uddannelsen, fordi du ønsker at beskæftige det med emnet, når du er færdig med uddannelsen og er klar til at komme på arbejdsmarkedet. Du kan vælge at tage en it-uddannelse på AAU, hvor der bliver fokuseret på projektgrupper og problembaseret læring.

Det er en frygt for mange, at man ikke kan få et arbejde, når man har færdiggjort uddannelsen. Dette er ikke tilfældet med en it-uddannelse, fordi der er en stigende mangel på IT-folk i erhvervslivet, hvilket betyder, at hvis du har it-uddannelse, er der stort set garanti for, at der er jobmuligheder for dig.


Lønnen er en bonus

Selvom lønnen betyder meget for et kommende arbejde, burde det ikke være den bærende faktor. Din egen motivation og interesse for faget burde været trækplasteret, men når det så er sagt, så gør det heller ikke noget, at du får en god løn allerede fra starten af dit arbejdsliv. Det er blandt andet den stigende efterspørgsel på IT-uddannede, som er medvirkende til at presset lønniveauet op.

Så hvis du ønsker en uddannelse, hvor du kan være med til at påvirke fremtidens samfund, hvor du ligeledes er godt lønnet fra start, kan det være, at du skal tage en it-uddannelse på AAU!KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

john brædder ønsker at folk… 24. november 2020 kl. 09.12

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: NILS JØRGENSEN

Torvet Nykøbing 16. november 2020 kl. 16.03

AF: JOHN WENNERWALD

Goddag til kontantløst samfund 15. november 2020 kl. 21.43

Annonce