Annoncørbetalt indhold

Annonce: Pift din indretning op med enkle tips

Når du føler, at din indretning mangler noget, så er det sjældent ret svært at gøre noget ved. Der er nemlig mange tips til, hvordan du nemt pifter din indretning op, så den enten bliver mere personlig eller spændende.

Det får du tips til lige her.

Skift enkelte af dine små møbler ud

Når du ønsker at pifte din indretning op, så er det ikke nødvendigt at gå i gang med en stor make-over og udskiftning af alle dine ting. I stedet handler det om at lave nogle små ændringer, der giver en følelse af, at der sker mere med din indretning, end der egentlig gør.

Det gør du f.eks. ved at skifte nogle små, få møbler ud. Hvis du f.eks. har et sofabord eller nogle (sponseret link) hjørneborde, der ikke længere passer så godt ind i din stil, så er det oplagt at skifte det ud. Når du skifter bare et enkelt møbel ud, så gør det faktisk mere for din indretning, end du umiddelbart tror.

Få flere farver ind i din indretning

Når du føler, at din indretning er lidt kedelig, så skyldes det måske, at der ikke er nok farver. Farver er altid med til at friske din indretning op på en enkel og fin måde. Det behøver ikke nødvendigvis at være farver som rød, grøn og blå, hvis du ikke er til det. Det kan lige så vel være brun, beige og mørkeblå.

Gå på jagt efter nye nips

Nips og små detaljer er ofte noget af det, der ikke er lige så dyrt eller besværligt at købe som møbler f.eks. Derfor er det også nemt at pifte din indretning op ved at tilføje nogle nye nips såsom vaser, skulpturer, lysestager m.m. Det er desuden nemt altid at skifte frem og tilbage mellem dine nye og gamle nipsting.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon