cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Pift din indretning op med enkle tips

Når du føler, at din indretning mangler noget, så er det sjældent ret svært at gøre noget ved. Der er nemlig mange tips til, hvordan du nemt pifter din indretning op, så den enten bliver mere personlig eller spændende.

Det får du tips til lige her.
19. september 2021 kl. 15:06 Af Likehome

Skift enkelte af dine små møbler ud

Når du ønsker at pifte din indretning op, så er det ikke nødvendigt at gå i gang med en stor make-over og udskiftning af alle dine ting. I stedet handler det om at lave nogle små ændringer, der giver en følelse af, at der sker mere med din indretning, end der egentlig gør.

Det gør du f.eks. ved at skifte nogle små, få møbler ud. Hvis du f.eks. har et sofabord eller nogle (sponseret link) hjørneborde, der ikke længere passer så godt ind i din stil, så er det oplagt at skifte det ud. Når du skifter bare et enkelt møbel ud, så gør det faktisk mere for din indretning, end du umiddelbart tror.


Få flere farver ind i din indretning

Når du føler, at din indretning er lidt kedelig, så skyldes det måske, at der ikke er nok farver. Farver er altid med til at friske din indretning op på en enkel og fin måde. Det behøver ikke nødvendigvis at være farver som rød, grøn og blå, hvis du ikke er til det. Det kan lige så vel være brun, beige og mørkeblå.


Gå på jagt efter nye nips

Nips og små detaljer er ofte noget af det, der ikke er lige så dyrt eller besværligt at købe som møbler f.eks. Derfor er det også nemt at pifte din indretning op ved at tilføje nogle nye nips såsom vaser, skulpturer, lysestager m.m. Det er desuden nemt altid at skifte frem og tilbage mellem dine nye og gamle nipsting.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

AF: BOB NIELSEN

Byrådet stemte imod dansk… 15. oktober 2021 kl. 06.47

AF: JOHN WENNERWALD

Sydkysten bliver grønnere 10. oktober 2021 kl. 23.23

AF: KURT HANSEN

Bogø vindmøller 05. oktober 2021 kl. 14.31

Annonce