Annoncørbetalt indhold

Annonce: Plakater og malerier - billeder til dine vægge

Indretningen af vores boliger, er noget vi danskere bruger meget tid og energi på.

Hjemmet er vores base, og vi ønsker alle, at vores bolig skal være hyggelig og afspejle hvem vi er. At få tips og idéer til hvordan boligen skal indrettes kræver blot en google-søgning eller et besøg i den lokale møbelforretning. Her er et væld af de gængse møbler sat op i diverse udformninger, således at de afspejler eksempelvis et stuemiljø. Én af de ting, der dog ikke ligger lige til højrebenet fra langt de fleste er billeder til væggene. For selvom de fleste er enige om, at billeder til væggen er et absolut must i forhold til at færdiggøre indretningen, så er det samtidig der, hvor langt de fleste af os aldrig rigtig får gjort noget. Og hvad skyldes det?

Én af grundede er, at billeder til væggen fås i et untal af farver, former og stilarter. Uanset om det er plakater eller malerier man er på udkig efter, så er udvalget enormt stort. De fleste vil rigtig gerne gøre det bedste valg, men når udvalget bliver for stort, så kommer vi fra det igen. Der findes dog også dem, og det er primært for de, der er på udkig efter håndmalede malerier, at udvalget simpelthen er for småt - indenfor den prisklasse der kigges i. Modsat plakater kan malerier nemlig hurtigt blive en meget dyr fornøjelse, da der her er tale om et håndmalet produkt.
Meningen med denne artikel er at komme med inspiration til hvor du - der stadig mangler billeder til dine vægge - kan finde inspiration, og måske endda være så heldig at finde lige netop de billeder, der passer til dit hjem.

Minida.dk
Minida er navnet på en dansk plakat-shop, der på ganske kort tid, har sat et ordenligt aftryk på landkortet indenfor salg af plakater. Teamet bag Minida.dk er kreativt anlagt og har med afsæt i den Skandinaviske indretningsstil formået at kreere og stort og bredt udalg af stilrene og moderne plakater, der passer perfekt ind i alle boligens rum. Alle plakaterne er uhyre deltajerede med fokus på hver enkelt lille detalje, og de fleste plakater er designet med en gennemgående synergieffekt for øje. Kvalitetet på produktet er højt, idet plakater trykkes på et dansk trykkeri, der kun anvender papir af højeste kvalitet - og priserne er samtidig i den meget lave ende, hvilket gør Minida.dk til et meget attraktivt sted at handle sine plakater. Du finder udvalget af plakater hos Minida.dk lige HER (sponseret link).

Mynewart.dk
Er du derimod på udkig efter håndmalede malerier, ja så ved du, at sådanne oftest kommer til en pris, der kan være svær at betale. Malerier er dyrere end plakater, men der er tilgengæld også tale om et håndlavet stykke kunst, hvor en person har brugt en pensel for at frembringe værket. De fleste vil argumentere for, at der er mere personlighed i et håndmalet maleri. Prisen er dog det, der oftest får folk til at vige fra at indrettet hjemmet med store abstrakte malerier eller farverige landskabsbilleder. Hos Danmarks største online Galleri Mynewart.dk er priserne dog taget ned på et helt andet plan. Et plan hvor langt de fleste kan være med. Med priser på mellem 1000 og 2000 kan man få et ægte håndmalet oliemaleri, der kan lyse op i boligen i mange år. De meget lave priser skyldes, at malerierne males af udenlandske kunstnere, som Mynewart.dk finder og tager kontakt til. Upcomming kunstnere, der elsker der elsker at male, og herigennem får mulighed for at leve af det. Mynewart.dk har et kæmpe udvalg af farverige malerier, store malerier, abstrakte malerier og meget mere. Du kan se udvalget af malerier HER (sponseret link).

Med ovenstående forslag håber vi, at du er kommet et skridt nærmere på at finde lige netop de billeder, der hører hjemme på lige netop dine vægge. Skal du derimod ud og handle møbler? Så kan vi anbefale siden RoomForMore.dk(sponseret link).

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • mynewart-ann