cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Planlægning er afgørende når der skal males

Maling af vægge og lofter er en opgave, langt de fleste selv udfører.
01. december 2018 kl. 08:55 Af Ringtved A/S

Annonce

Også selvom de ikke har det specielle gør det selv-gen, som får nogle til at kaste sig ud i større byggeprojekter.

Uanset om der skal rettes op på flere års tilsodning fra mados og tobaksrygning, eller du bare er træt af farverne, kvikker nymalede vægge og lofter op i dit hjem.
Forarbejdet er vigtigt, og det er også det arbejde, der tager længst tid. For at opnå det bedste resultat er det vigtigt, at du udfører arbejdet i den rigtige rækkefølge. En typisk arbejdsproces, når du skal male både lofter og vægge, ser sådan ud:

Ryd så meget ud af rummet som muligt. De møbler, der ikke kan fjernes helt, rykkes ud på gulvet. Hylder, lamper og andet tages så vidt muligt ned fra væggene. Tag også alle skruer og søm ud, hvis de ikke skal genbruges.
Dæk gulvet af med plastfolie, pap eller malertæpper, og sæt det fast langs kanterne med malertape. Pap og malertæpper har den fordel frem for plast, at malingen suges ned i afdækningen, hvis man spilder.
Møbler, lamper, radiatorer, vinduesbundstykker m.m. dækkes af med plastfolie.
Loft og vægge vaskes grundigt ned med maler- eller grundrens, hvis de er fedtede eller snavsede. Husk at vaske efter med rent vand.
Sæt malertape på kanterne af træværk, dør- og vindueskarme, fodpaneler osv. Hvis du er sikker på hånden kan du undvære malertape og male i frihånd.
Huller og revner spartles og slibes. Du kan glatte efter med en våd svamp, hvis du vil have en struktur i overfladen, der skal passe til fx savsmuldstapet.
Udspartlinger pletmales inden fuldmalingen, hvis der kun males 1 gang.
Mal først loftet og derefter væggene.
Hvis træværket - døre, paneler og vinduer - også skal have en tur, slibes og repareres det samtidig med vægge og lofter, men det males som det sidste.

Har du ikke mod på at gøre det hele selv, og søger du en dygtig og kompetent maler, så kontakt Ringtved A/S, der har mange års erfaring og stor ekspertise inden for malerfaget.

Ringtved A/S udfører alle typer maleropgaver for private, erhverv og det offentlige i indendørs og udendørs malerarbejde på hele Lolland Falster.
Claus Ringtved, ejer og leder udtaler:
- Vi sørger altid or god dialog med vores kunder inden påbegyndelse på opgaven – og lever op til aftalte forventninger.

Læs mere om supergodt malerarbejde på http://www.ringtvedas.dk/maler. (sponseret link)KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Lokallisten Lolland siger… 20. maj 2019 kl. 20.22

AF: JENS RANE HOLCK

Nej til havbrug, ja til… 20. maj 2019 kl. 00.05

AF: JOHN WENNERWALD

Bananrepublikken Danmark 19. maj 2019 kl. 23.27

AF: LEIF A. JENSEN

Gylden mammon S garanti for… 16. maj 2019 kl. 21.25

AF: STEEN BAHNSEN

Lukning af Dannelunde… 16. maj 2019 kl. 14.27

AF: CARSTEN GRACE HARDINGTON

Gerninger, beregnet på at… 14. maj 2019 kl. 09.49

Annonce