Annoncørbetalt indhold

Annonce: Planlægning er afgørende når der skal males

Maling af vægge og lofter er en opgave, langt de fleste selv udfører.

Også selvom de ikke har det specielle gør det selv-gen, som får nogle til at kaste sig ud i større byggeprojekter.

Uanset om der skal rettes op på flere års tilsodning fra mados og tobaksrygning, eller du bare er træt af farverne, kvikker nymalede vægge og lofter op i dit hjem.
Forarbejdet er vigtigt, og det er også det arbejde, der tager længst tid. For at opnå det bedste resultat er det vigtigt, at du udfører arbejdet i den rigtige rækkefølge. En typisk arbejdsproces, når du skal male både lofter og vægge, ser sådan ud:

Ryd så meget ud af rummet som muligt. De møbler, der ikke kan fjernes helt, rykkes ud på gulvet. Hylder, lamper og andet tages så vidt muligt ned fra væggene. Tag også alle skruer og søm ud, hvis de ikke skal genbruges.
Dæk gulvet af med plastfolie, pap eller malertæpper, og sæt det fast langs kanterne med malertape. Pap og malertæpper har den fordel frem for plast, at malingen suges ned i afdækningen, hvis man spilder.
Møbler, lamper, radiatorer, vinduesbundstykker m.m. dækkes af med plastfolie.
Loft og vægge vaskes grundigt ned med maler- eller grundrens, hvis de er fedtede eller snavsede. Husk at vaske efter med rent vand.
Sæt malertape på kanterne af træværk, dør- og vindueskarme, fodpaneler osv. Hvis du er sikker på hånden kan du undvære malertape og male i frihånd.
Huller og revner spartles og slibes. Du kan glatte efter med en våd svamp, hvis du vil have en struktur i overfladen, der skal passe til fx savsmuldstapet.
Udspartlinger pletmales inden fuldmalingen, hvis der kun males 1 gang.
Mal først loftet og derefter væggene.
Hvis træværket - døre, paneler og vinduer - også skal have en tur, slibes og repareres det samtidig med vægge og lofter, men det males som det sidste.

Har du ikke mod på at gøre det hele selv, og søger du en dygtig og kompetent maler, så kontakt Ringtved A/S, der har mange års erfaring og stor ekspertise inden for malerfaget.

Ringtved A/S udfører alle typer maleropgaver for private, erhverv og det offentlige i indendørs og udendørs malerarbejde på hele Lolland Falster.
Claus Ringtved, ejer og leder udtaler:
- Vi sørger altid or god dialog med vores kunder inden påbegyndelse på opgaven – og lever op til aftalte forventninger.

Læs mere om supergodt malerarbejde på http://www.ringtvedas.dk/maler. (sponseret link)

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • maler-annonce