Annoncørbetalt indhold

Annonce: Pokalbrag i vente

De fleste fra Nykøbing Falster er sandsynligvis tilfredse med Nykøbing FCs sæson i 1. division. Med to kampe igen og seks point op til tredjepladsen virker oprykningen til Superligaen dog urealistisk. Selvom NFC ikke har meget mere at spille for denne sæson, bør du stadigvæk følge med i dansk fodbold. På store bededag venter der nemlig et pokalbrag i Parken, hvor Brøndby IF møder de danske vicemestre fra FC Midtjylland.

Der er lagt op til en lige kamp
Den årlige pokalfinale står for døren, og to af Danmarks bedste hold møder hinanden i et dramatisk opgør. I slutspillet gik der ikke længe før, at midtjyderne tabte pusten og kunne se FC København løbe med mesterskabet. FC Midtjylland skal derfor forsøge at redde sæsonen ved at vinde klubbens første pokaltitel. Brøndby kæmper i øjeblikket for at hænge på i kampen om tredjepladsen, der kan puste liv i håbet om europæisk fodbold næste sæson. Begge hold kommer direkte fra en sejr, hvor Midtjylland slog mestrene fra FC København med hele 4-0, mens Brøndby besejrede FC Nordsjælland med 2-0. Begge hold har derfor fundet oprejsning inden pokalbraget. Til trods for at der er lagt op til en lige kamp, har bookmakerne en lille fidus til ulvene. Du kan læse mere om, hvem de forskellige (sponseret link) bookmakere vurderer som favoritter.

Rivaliseringen fra sidste sæson fortsætter
Sidste år var danske fodboldfans vidne til et fantastisk parløb mellem dette års pokalfinalister. Brøndby stod længe til at vinde det danske mesterskab for første gang siden 2005. De gule fra Vestegnen blev dog snydt på målstregen, da det kiksede i de sidste par kampe, hvorfor guldet blev sendt til Herning. Brøndby har dog en god tradition for at vinde pokalturneringen. Det gjorde de så sent som i fjor. Ser vi bort fra FC København, er FC Midtjylland sandsynligvis det hold, som Brøndby helst vil besejre i sådan en vigtig finale. Brøndby føler sig muligvis ovenpå, da de vandt klubbernes seneste interne møde i Herning. Brøndby har noget at revanchere efter sidste sæsons skuffelse i ligaen, men FC Midtjylland har bestemt også en revanche eller to til gode, når vi taler om pokalfinaler.

Er tredje gang lykkens gang?
FC Midtjylland har siden sin opståen i 1999 været i fire pokalfinaler. Udfaldet har været ens alle fire gange. Det er endt med et nederlag og en lang tur hjem til Jylland. Er det så ikke femte gang, der er lykkens gang? Det er det, hvis vi samler alle Midtjyllands pokalfiaskoer, men det er tredje gang, at klubben møder Brøndby i en pokalfinale. Tidligere har de to hold mødt hinanden i 2003 og 2005. Her har Brøndby sejret i begge opgør og snydt FC Midtjylland for trofæet. Er tredje gang så lykkens gang? Midtjylland har noget at revanchere, men det bliver uden tvivl en svær opgave at besejre Brøndby, der forventes at have mere end 15.000 fans i ryggen.
Parken vil på fredag være klædt i gule og sorte farver. Spørgsmålet er, om pokaltitlen skal blive på Vestegnen, eller om den skal til Herning for første gang.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon