Annoncørbetalt indhold

Annonce: Produktbilleder er afgørende for din webshops succes

Mange danskere drømmer om at åbne deres egen webshop. En stor del af dem springer ikke ud i det, mens et mindretal vælger at gøre drømmen til virkelighed.

Desværre er der mange, der springer ud i det, uden at vide, hvad det kræver at få succes med en webshop. Du kan nemlig ikke forvente, at du kan åbne op for webshoppen, dele et link på din Facebook-profil, og herefter se ordrerne vælte ind.

Faktum er, at der skal rigtig meget tid. Heldigvis er det også noget, de fleste er klar over, hvorfor hovedparten af webshopejerne ikke tøver med at kaste sig ud i diverse former for markedsføring.

Mange af dem glemmer dog, at det ikke er nok, at kunderne trækkes ind på webshoppen. Man er også nødt til at konvertere dem til betalende kunder. Her findes der en masse smarte tips og tricks, men det absolut bedste er at have professionelle produktbilleder i høj kvalitet.

Dårlige produktbilleder skræmmer kunderne væk

Hvis ikke du får taget gode billeder af dine produkter, er der en risiko for, at du ender med at skræmme potentielle kunder væk.

Desværre er der rigtig mange, der undervurderer, hvor vigtigt det er, at billederne er i orden. Af den grund er der også mange, der ender med at bruge billederne fra leverandøren, som der sandsynligvis er rigtig mange andre konkurrenter, der også bruger.

Det handler ikke blot om, at dine billeder skal være gode, men også om, at de skal skille sig ud fra mængden. Derfor er det vigtigt, at du får taget dine egne og unikke billeder. Det er dog især gældende, hvis du sælger produkter, som mange andre også sælger.

Under alle omstændigheder bør du dog ikke gå på kompromis med dine billeder. Derfor bør du heller ikke tøve med at investere i en dygtig fotograf, der kan tage professionelle billeder for dig.

Får du taget professionelle billeder til din webshop, vil dine besøgende straks få en følelse af, at de er havnet på en troværdig og seriøs webshop. Ligeledes har de også bedre mulighed for at se detaljer på produkterne, fordi billederne er i højere opløsning.

Det kan blive dyrt, at du ikke køber produktbilleder

Det er naturligvis ikke gratis at få en professionel fotograf til at tage billeder for dig. Omvendt kan det dog ende med at blive en rigtig dyr beslutning, hvis du vælger ikke at gå det gjort.

Som der er givet udtryk for før, er det nemlig noget, der kan ende med at koste dig rigtig mange penge i tabt omsætning, fordi kunderne ganske enkelt ikke føler sig tiltalt.

Det er selvfølgelig oplagt, at du forsøger at finde en lokal fotograf – dermed støtter du ikke blot en lokal forretning, men gør det også lettere for dig selv, hvis der er behov for at fragte dine produkter over til fotografens studie.

Er du og din forretning fx bosiddende i Aarhus, er det oplagt at vælge en (sponseret link) fotograf Århus, når du skal have taget professionelle produktbilleder til din webshop.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon