Annoncørbetalt indhold

Annonce: Prøv camping ved Vesterhavet med et eksotisk twist

Du har sikkert prøvet den klassiske campingform mange gange allerede. Camping ved Vesterhavet er noget helt særligt og byder både på sand på bilruden, saltvandshår og en meditativ brusen fra havet.

Skøn camping Vesterhavet(sponseret link) skal ikke underkendes, men mange campingpladser kører det samme tema og udfordrer ikke turisternes sans for campingferie. Anderledes er historien hos Jambo Feriepark, hvor campingferien får et eksotisk twist af varmere himmelstrøg.

Hvem skulle have troet, at en idé, som er mere end 50 år gammel, stadig er relevant i dag? Camping i et afrikansk tema skiller sig ud i det klassiske camping-erhverv i Nordjylland, og det er sandsynligvis derfor, at netop Jambo Feriepark er mange familiers foretrukne at vende tilbage til hver sommer.

Camping-branchens fornyelse
Camping ved Vesterhavet har rødder langt tilbage, og mange har været fascineret af det voldsomme og kraftige Vesterhav, som har stået i stærk kontrast til den milde og bløde Østkyst. Camping ved Vesterhavet er kendt for at kunne blæse de fleste godt igennem, og du får en rolig og trættende følelse i kroppen, når du atter træder ind i campingvognen eller teltet igen.

Mange oplever, at camping kan være en forældet form for ferie, men flere steder langs Vesterhavets kyst fornyer campingudbydere deres pladser og tilbyder camping-folket noget nyt. Jambo Feriepark har været med fra starten og har helt fra pladsens spæde start tilbudt de skandinaviske og tyske gæster et glimt af en anden verden - Afrika.

Tanzaniansk eventyr baner vej
Jambo Feriepark må være de eneste, der tilbyder camping ved Vesterhavet pakket ind i et afrikansk tema. Inspirationen kom fra familien Matzens oplevelser i Tanzania, hvor familien arbejdede og boede, før de vendte hjem til Saltum og startede Jambo. Ferieparken er en hyldest til de storslåede oplevelser fra Tanzania, og desuden betyder ‘Jambo’ hej på swahili.

Den originale idé blev en succes, og i dag er camping-gaderne opkaldt efter afrikanske dyr. Pladsen forbliver et sted, hvor nye ting konstant bliver afprøvet, og du kan være sikker på, at de nyeste camping-trends er at finde netop ved Vesterhavets bugt.

3 gode grunde til at tage på camping
Der findes mange grunde til for eksempel at tage på camping ved Vesterhavet, men skal det kort opsummeres, vil tre gode grunde være:


  1. Ved at leve på mindre plads får du automatisk tid til andre ting som gode samtaler og et slag Yatzy.
  2. Adgang til de brede strande, hvor det er muligt at køre ned at se solnedgangen.
  3. Camping er i langt de fleste tilfælde en billigere ferieform og findes i et hav af former.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Camping