cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Professionel hjemmeside? Find et webbureau

I et online medielandskab, hvor alt efterhånden foregår digitalt, er det vigtigt at være synlig online.
07. marts 2018 kl. 15:20 Af Annonce

Annonce

Danskere brugere hver dag internettet, og derfor er det vigtigt for din virksomhed at have en online identitet. Med en god og engageret hjemmeside fremstår du troværdig – og det hjælper dig gevaldigt med at overbevise dine kunder.

Men hvordan får du en god hjemmeside?

Overvej dine centrale mål
Først og fremmest skal du gøre dig klart, hvad dine hovedmål med hjemmesiden er. Hvilken målgruppe skal hjemmesiden henvende sig til? For alt på hjemmesiden skal henvende sig klart og tydeligt til din definerede målgruppe. Uden et billede af den kan du altså ikke skabe en effektiv hjemmeside.

Gå efter relevant indhold og struktur
Du skal sørge for at have relevant indhold, som giver dine kunder værdi, på din hjemmeside. Hold det i en professionel tone, men samtidig i en let, venskabelig og troværdig tone. Det understreger en slags social relation til dine brugere, og det vil typisk gøre dem til kunder og konvertere salg, fordi vi lettere lader os overbevise, hvis vi nærer tillid.
Desuden skal du sørge for en høj grad af brugervenlighed på hjemmesiden. Strukturen skal være let over overskuelig, så dine brugere kan finde den information, de skal bruge – uden at de skal lede efter den. Hjemmesiden skal opbygges i overskuelige afsnit med overskrifter, der tydeligt angiver, hvad det drejer sig om. Dertil er det altid en god idé at lave en søgefunktion øverst.

Vælg et lækkert design
Designet og den visuelle identitet skal stemme overens med al anden kommunikation og din virksomheds identitet. En god hjemmeside har et overskueligt og samtidig spændende design. Når brugere går ind på hjemmesiden, skal du med det samme præsentere din virksomheds budskab. Det er ligesom en nyhedstrekant – det vigtigste først, derefter kommer uddybelsen.
En enkelt hjemmeside med kort og præcis tekst giver et roligt udtryk – og det smitter af på dine brugere. Sker der derimod for meget på hjemmesiden, vil dine potentielle kunder hurtigt blive skræmt. Og hvis du har tunge tekstpassager uden billeder eller videoer, kan du være sikker på, at brugerne klikker sig skrigende bort.

Få hjælp og sparring fra et webbureau
Når du skal lave en god og effektiv hjemmeside for din virksomhed, er det en god idé at få professionel hjælp. Et webbureau som Memoo København kan hjælpe dig med at lave skræddersyede hjemmesider, der passer nøjagtigt til dig og din målgruppe. Med mange års erfaring kan du få masser af faglig sparring, og et webbureau vil også stille skarpt på de spørgsmål, du skal overveje i forbindelse med din hjemmeside.
Med professionelle på sidelinjen får du den fornødne hjælp, der kan være forskellen mellem på, om dine besøgende bliver på din side og til sidst konverterer til kunder, eller om de i stedet hopper over på din konkurrents hjemmeside. Webbureaet hjælper med at definere dit hovedbudskab og dine mål for virksomheden, så de tydeligt træder frem på hjemmesiden.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Regeringen giver ingen julegaver 16. december 2018 kl. 22.26

AF: CONNI NIS-HANSEN

Snigmord på offentlig… 16. december 2018 kl. 12.07

AF: ANDREAS ELLEBY

Lolland bank ingen selv indsigt 14. december 2018 kl. 06.06

AF: JOHN WENNERWALD

Økonomisk uansvarligt 09. december 2018 kl. 20.43

AF: PER BERNER

Præstegården i Rødby 09. december 2018 kl. 16.45

AF: VALDEMAR HVIDBERG ALBAN

Afviste kriminelle… 08. december 2018 kl. 18.32

Annonce