cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Recession-proof karriere under og efter pandemien

Ligesom med Darwins evolutionsteori er vi nu i en fase, hvor kun den stærkeste overlever, så at sige. Verden står over for recession og økonomisk krise; virksomheder nedskærer deres arbejdsstyrke, reducerer omkostningerne, virksomheder lukker, og lande med deres borgere har svært ved at opretholde sig selv. Ligesom organismer med gener, der er bedre egnet til at overleve, vil mennesker med de mest relevante færdigheder, der er bedst egnede til at tackle dagens forretningsudfordringer, helt sikkert trives i branchen.
21. december 2020 kl. 11:55 Af CV Maker

Annonce

Mens pandemien har forårsaget en økonomisk krise, der har ramt flere sektorer, er nogle områder som sundhed, lægemidler, forsvar, IT, medier og telekommunikation mindst tilbøjelige til at blive udsat for en recession. Lad os se på et par jobroller i it-sektoren, der praktisk talt er recession sikre under og efter Covid-19. Men glem ikke det at forberede et godt CV er en vigtig succes proces i enhver jobansøgning, så få altid professionel CV-skriftlig assistance fra sider (sponseret link) som denne.


Cybersikkerhed erfaring

Da flere og flere virksomheder tilpasser sig at arbejde eksternt for at trives, er sikkerhed blevet en væsentlig årsag til bekymring. Der har allerede været flere eksempler på cybersikkerhedshændelser med højt profilerede mål som Cognizant, som stod over for et ransomware-angreb, der kostede det næsten $ 50-70 millioner i tab, og Zoom, der ofte stod over for privatlivsproblemer og blev fundet sårbar over for cyber -angreb.


Risko analytiker

Selv eller måske især under en recession har virksomheder brug for fagfolk, der kan identificere, forudse og forudsige potentielle risici og levere løsninger på tværs af alle de forskellige strategiske og operationelle aspekter af en virksomhed, der også er kritiske for vækst og overlevelse. Virksomheder er altid på udkig efter fagfolk, der er eksperter i at analysere data og risici.


IoT professionelle

Teknologi påvirkes aldrig af en recession, uanset hvordan den måske har ændret dynamikken i økonomien. I en usikker tid som denne er teknologi, hvad folk henvender sig til for at finde løsninger. Et af fokusområderne i det tekniske rum er IoT. Der har været meget fornyet interesse for IoT-løsninger, da pandemien har identificeret muligheder for mere maskine-til-maskine-interaktion og datafangst, og derfor vil roller i IoT-arkitektur og IoT-analyse være vidne til en stigning.


Cloud security ekspert

Ligesom cybersikkerhed er cloud-sikkerhed også blevet en stor bekymring for virksomheder, da flere og flere virksomheder migrerer til cloud-servere for at trives i dette scenarie. For at sikre de enorme mængder data, der er gemt i skyen fra hackere, er virksomheder på udkig efter eksperter inden for cloud-sikkerhed. Der er omkring 101.913 cloud computing-positioner åbne over hele verden, ifølge Gartner TalentNeuron.

Annonce

AI specialist

Selv midt i nedlukningen og den igangværende recession er websteder, applikationer og kommunikation alle nødvendige for at fungere 24x7, og derfor er en AI-specialist en kritisk ressource at have. Efterspørgslen efter AI-specialister er ikke reduceret på trods af forstyrrelsen. I henhold til TeamLease Services ville den anslåede efterspørgsel i 2020 være 4,4 lakh-teknologiprofessionelle, herunder AI-specialister, mens udbuddet kun forventes at være 2,4 lakh-folk over hele verden.


Sikkerhedsnet

Som statistikken, der er vist ovenfor, tydeligt afspejler, er cybersikkerhedsprofessionelle, risikoanalytikere, IoT-arkitekter og analytikere, cloud-sikkerhedspersonale og AI-specialister praktisk taget recessionssikre roller, som man kan forfølge for en tilfredsstillende og lukrativ karriere.

Hver sektor vil stå over for recessionens slag, men disse job vil sandsynligvis være sikkerhedsnet for din karriere. Post-Covid vil verden afsløre sig på nye og uventede måder, men i mellemtiden skal vi holde fokus på at forbedre os selv, tilføje værdi til vores CV og gøre os recessionssikre.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Historisk bymidte i Maribo… 04. marts 2021 kl. 21.37

AF: SØREN LEVIN BØCKHAUS THORMANN

Roses skal, dem der roses bør 04. marts 2021 kl. 11.30

AF: PERNILLE KRUSE PEDERSEN

Haveæstetik er vejen frem 03. marts 2021 kl. 19.31

AF: MARTIN WOUTERS

præsentation fra formanden… 03. marts 2021 kl. 09.45

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov igen 02. marts 2021 kl. 14.07

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov 01. marts 2021 kl. 11.48

Annonce