cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Rejsen går til Rom

Frisk ferieinspiration til livsnydernes by. Rom er en af de mest ikoniske og elskede byer i verden, for her går det rene, afslappede livsnyderi og historiske vingesus op i én gylden enhed. Uanset om du er en ivrig gæst på italiensk jord eller om du aldrig har været i én af Europas vigtigste hovedstæder, kan en god omgang ferieinspiration aldrig skade - og hvorfor ikke prøve at se Rom på en anderledes måde?
01. maj 2019 kl. 10:30 Af Easy Terra

Annonce

Den italienske hovedstad byder på noget for enhver smag: vandring i kringlede gader, shopping og lækre middage på skjulte perler, en is på Den Spanske Trappe eller at tage en forfriskende udflugt op i højden med et storslået syn over den oldgamle by.

Research og undgå at falde i turistfælden
Selve byen Rom er på Unescos Verdensarvsliste og det er ikke taget ud af det blå, at byen kaldes den europæiske kulturs vugge. Du kan se Det Sixtinske Kapel, Colosseum og en enorm mængde af arkitekturhistoriske og kunstneriske levn med mange hundrede år på bagen. Desværre afspejler turismen også dette og du er heldig hvis du blot kommer til at vente 3 timer i køen for at se Det Sixtinske Kapel!

Derfor bør du også udsøge dig mindre kendte vartegn i din ferie inspiration, så du ikke kommer til at bruge hele ferien i en kø! Her kan det varmt anbefales, at du tjekker erfarne skribenters rejseguides på nettet, der giver unik indsigt i byens skjulte undere og skønne restauranter. Tjek for eksempel denne geniale rejseguide til Rom, som også findes app, så du hele tiden har praktisk info og frisk inspiration ved hånden.

Større bevægelighed og friske udflugter
Rom er som sagt en gammel by, hvor gaderne mange steder strækker sig organisk rundt i sving og smalle gyder. Det er skønt at udforske byens kvarterer til fods eller på en Vespa, men trænger du til at strække vingerne - og måske få en kølende opfriskning i sommerheden - er (sponseret link) billeje i Rom det klare svar.

Med bil får du større bevægelighed og kan undslippe de turistfyldte steder i centrum, og du får mulighed for at køre lidt ud til byens opland. Her kan du nyde den storslåede udsigt over byens arkitektur og en mindre overrendt, klassisk italiensk restaurant. På en udflugt på fire hjul kan du ikke mindst også nyde de skønne kystområder og badestrande såsom Sperlonga og Fregene, der blot ligger en lille times kørsel fra downtown Rom. Det er det ægte la dolce vita!KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Oprydning efter brystkræftsskandale 13. oktober 2019 kl. 20.51

AF: BJARKE ROSENKILDE

Narrens vise. 10. oktober 2019 kl. 16.29
Nu må Digelauget stoppe vanviddet 09. oktober 2019 kl. 10.42

AF: BJARKE ROSENKILDE

Blåpandet stram udlændinge politik 08. oktober 2019 kl. 15.54

AF: JOHN WENNERWALD

Eget vikarbureau 06. oktober 2019 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

EU og det besværlige demokrati. 02. oktober 2019 kl. 15.47

Annonce