Annoncørbetalt indhold

Annonce: Rejsen går til Rom

Frisk ferieinspiration til livsnydernes by. Rom er en af de mest ikoniske og elskede byer i verden, for her går det rene, afslappede livsnyderi og historiske vingesus op i én gylden enhed. Uanset om du er en ivrig gæst på italiensk jord eller om du aldrig har været i én af Europas vigtigste hovedstæder, kan en god omgang ferieinspiration aldrig skade - og hvorfor ikke prøve at se Rom på en anderledes måde?

Den italienske hovedstad byder på noget for enhver smag: vandring i kringlede gader, shopping og lækre middage på skjulte perler, en is på Den Spanske Trappe eller at tage en forfriskende udflugt op i højden med et storslået syn over den oldgamle by.

Research og undgå at falde i turistfælden
Selve byen Rom er på Unescos Verdensarvsliste og det er ikke taget ud af det blå, at byen kaldes den europæiske kulturs vugge. Du kan se Det Sixtinske Kapel, Colosseum og en enorm mængde af arkitekturhistoriske og kunstneriske levn med mange hundrede år på bagen. Desværre afspejler turismen også dette og du er heldig hvis du blot kommer til at vente 3 timer i køen for at se Det Sixtinske Kapel!

Derfor bør du også udsøge dig mindre kendte vartegn i din ferie inspiration, så du ikke kommer til at bruge hele ferien i en kø! Her kan det varmt anbefales, at du tjekker erfarne skribenters rejseguides på nettet, der giver unik indsigt i byens skjulte undere og skønne restauranter. Tjek for eksempel denne geniale rejseguide til Rom, som også findes app, så du hele tiden har praktisk info og frisk inspiration ved hånden.

Større bevægelighed og friske udflugter
Rom er som sagt en gammel by, hvor gaderne mange steder strækker sig organisk rundt i sving og smalle gyder. Det er skønt at udforske byens kvarterer til fods eller på en Vespa, men trænger du til at strække vingerne - og måske få en kølende opfriskning i sommerheden - er (sponseret link) billeje i Rom det klare svar.

Med bil får du større bevægelighed og kan undslippe de turistfyldte steder i centrum, og du får mulighed for at køre lidt ud til byens opland. Her kan du nyde den storslåede udsigt over byens arkitektur og en mindre overrendt, klassisk italiensk restaurant. På en udflugt på fire hjul kan du ikke mindst også nyde de skønne kystområder og badestrande såsom Sperlonga og Fregene, der blot ligger en lille times kørsel fra downtown Rom. Det er det ægte la dolce vita!

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon