cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: SEO: Hvorfor er SEO vigtigt for dig og din virksomhed?

Forestil dig at du åbner Google med et bestemt formål. Du har et søgeord, noget specifikt du at finde. Hvilke resultater klikker du på? Hvis du gør som størstedelen af internetbrugere, så klikker du på de øverste resultater på Google!
02. oktober 2020 kl. 11:34 Af Dan Vester - Synlighed på nettet

Annonce

Hvorfor præcis de resultater og ikke dem på side to eller tre? Svaret er at der ofte er udført (sponseret link) seo på disse resultater. I denne artikel vil du få et kort indblik i SEO og vigtigheden heraf.


Grundlæggende introduktion til SEO

SEO er en forkortelse for ‘Search Engine Optimization’. Hvis man oversætter den engelske term til dansk, betyder det ‘søgemaskineoptimering’. Søgemaskineoptimering er egentlig en rigtig god beskrivelse af hvad SEO er. Dog beskriver det ikke hvorfor SEO er så vigtigt for dig og din virksomhed. Det gennemgår vi sammen herunder.


Vigtigheden af SEO

SEO er med til at forbedre dine muligheder for højtrangerende resultater på Google, men seo er også et begreb som dækker over en bredere vifte af forskellige tiltag og strategier. Tiltag som alle kan justeres og finpudses efter behov. Herunder kan du se nogle af de strategier som seo omfatter.

- Linkanalyse - hvem linker til domænet og hvem linkes der til?
- Søgeordsanalyse - Hvilke ord er vigtige for indholdet og er det realistisk at rangere?
- Duplikeret indhold - indholdet skal være unikt
- Titler og beskrivelser - skal være unikke på alle sider
- Teknisk seo og meget mere

Samlet set kan korrekt udført seo medvirke til øget trafik og mersalg på din platform.

Det lyder relativt simpelt. Bedre placeringer = mere salg. Så enkelt er det desværre ikke. Det er blandt andet de ovenstående faktorer, som er med til at identificere præcis hvilke parametre der skal arbejdes med, for at opnå de bedste placeringer. Som det første skal alt den bagvedliggende tekniske opsætning være på plads, inden der arbejdes onpage. Er soklen ikke i orden, inden huset bygges, så er det meget vanskelig at få et ordentligt resultat.


SEO og dets rolle for din virksomhed

Når først der er styr på det tekniske grundlag, så er seo ikke længere et valg, men derimod en nødvendighed og et evigt ongoing projekt. Alle virksomheder som tilbyder ydelser eller produkter online, burde gøre sig bekendt med SEO-relateret arbejde. Annoncer, reklamer m.m. bliver mere og mere omkostningstunge, hvorimod seo er gratis trafik. Det er også derfor det er så vigtigt at arbejde med dette. Er der ikke tid eller mangler modet til at kaste sig ud i det, er der også mulighed for at søge ekstern hjælp og rådgivning. Der findes en lang række markedsføringsbureauer som håndterer alt SEO-relateret arbejde for virksomheder.

SEO er altså din bedste mulighed for at opnå topplaceringer og synliggøre din platform for potentielle kunder. Derfor er det en afgørende del, for at kunne deltage i den skarpe digitale konkurrence. Desuden er SEO også en fremragende mulighed for at øge din omsætning. Det kan være besværligt at komme i gang, men når først du har fået taget på det, bliver det endnu mere besværligt for dig at undvære.


Hold dig opdateret i en dynamisk branche

Fordi e-commerce er en utrolig dynamisk branche, er det vigtigt at implementere seo arbejdet som en fast del af jeres online markedsføring. Ved at anvende denne markedsføringsstrategi, opnår du højere rangeringer på Google og opnår derved også mere trafik. Trafikken kommer delvist af, at din platform er tilgængelig for forbrugeren. Du skal jævnligt opdatere de forskellige tiltag/strategier som vi gennemgik længere oppe på siden. Dette forsikrer dig de bedste resultater både kort- og langsigtet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

john brædder ønsker at folk… 24. november 2020 kl. 09.12

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: NILS JØRGENSEN

Torvet Nykøbing 16. november 2020 kl. 16.03

AF: JOHN WENNERWALD

Goddag til kontantløst samfund 15. november 2020 kl. 21.43

Annonce