Annoncørbetalt indhold

Annonce: Så mange penge bruger danskerne på gaver

Bryllupper – konfirmationer – fødselsdage – jubilæer – jul osv. osv.

Ovenstående er blot eksempler på festlige begivenheder, hvor det er kutyme at dukke op med en gave til modtageren eller modtagerne. Selvom de fleste danskere nyder at glæde andre, så er det en kendsgerning, at mange danskere bruger flere penge på gaver, end deres økonomi tillader. En nyere undersøgelse viser, at omkring 1 ud af 3 danskere giver dyrere gaver, end de reelt har råd til pga. et stort forventningspres. Dét er et problem.

Budgettet varierer fra anledning til anledning
Hvad angår gavebudgettet er det ikke helt underordnet, om anledningen er barnedåb, bryllup eller noget helt tredje. Der bliver for eksempel givet gaver for betydeligt højere beløb til bryllupper end barnedåb. Ifølge sondagsavisen.dk gives der i gennemsnit bryllupsgaver for mellem 466 og 535 kroner, mens der gives barnedåbsgaver for mellem 337 og 387 kroner. Denne undersøgelse peger desuden på, at sjællændere bruger flere penge på gaver end jyder.
Som gavegiver skal du altid huske på, at det er tanken, som tæller. Det er altså ikke afgørende, om du dukker op med en gave til en værdi af 100, 500 eller 900 kr. Det vigtigste er, at du har tænkt på modtageren og valgt en gave, som passer til ham eller hende. Mere kan man ikke forlange som gavemodtager. Dog kan det være en god idé at lave en intern aftale om, hvor mange penge man bruger på gaver. Det er i den anledning vigtigt, at du ikke går med til et højere beløb, end du reelt har råd til.

De mest brugte gaveidéer
Selvom der findes tusindvis af forskellige gaveidéer, så er det en realitet, at nogle gaveidéer er mere populære end andre. Dog kan man ikke være sikker på at vælge rigtigt, blot fordi man vælger en gave, som står noteret på listen over de mest populære gaveidéer i øjeblikket.
Blandt tidens mest brugte gaveidéer finder man gavekortet, som har været en sikker vinder i årtier. Det fantastiske ved gavekortet er, at det vil kunne gå an, uanset om modtageren er barn, teenager eller pensionist. Der findes nemlig gavekort til enhver smag. Se mere her (sponseret link), hvis du gerne vil blive klogere på, hvilke gavekort man kan vælge mellem. Prisen for et gavekort starter som regel fra 100 kr. Du kan typisk selv angive det ønskede beløb ved bestilling.
En anden populær gaveidé er elektronik, som naturligvis dækker meget bredt. Inden for elektronik kan det konkluderes, at ting som smartphones, tablets og powerbanks står i høj kurs i øjeblikket. Derfor er der ingen grund til at tvivle på, om hårde pakker fortsat er populære, for det er de bestemt. Dermed ikke sagt, at en blød pakke i form af tøj e.l. ikke vil falde i modtagerens smag.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • uge35-18-ann-art01