cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Sådan bliver det nemmere at holde nytårsforsættet - også efter første januaruge

Når året skifter, er manges nytårsforsæt at bevæge sig mere, dyrke mere motion og måske at tabe et kilo eller to fra decembermånederne. Måske sidder du med lignende mål for året, men fordi fitnesscentrene er lukkede og vejret ikke er den største motivationsfaktor for løbeturen, kan det være svært at holde motivationen oppe. Det hele føles måske lidt uoverskueligt, og sofaen virker langt mere tiltalende, end at tage sportstøjet på og begive sig på svedetur. Men fortvivl ej, for i denne guide er der nogle nemme tips til, hvordan du stadig kan nå at opfylde dine nytårsforsæt, så du ikke behøver at have de samme igen for 2022.
16. februar 2021 kl. 10:12 Af Cykler - Din cykelhandler på nettet

Brug disse enkle redskaber til at skabe struktur

Allerførst skal der skabes struktur. Ja, det lyder måske næsten ligeså kedeligt som den daglige gåtur til supermarkedet og tilbage, men det kan være altafgørende, hvis der kun er er meget lidt motivation tilbage inde i dig. Tag en kuglepen og et stykke papir og skriv dine mål ned. Hvad vil du have opnået før udgangen af januar? Vil du kunne cykle de ekstra kilometer til næste by? Vil du gå en tur hver dag? Skriv hvert af dine mål ned, men husk at være realistisk. Det er sjovere at have mål, som du virkelig kan opnå, i stedet for at blive skuffet over dig selv.


Det må gerne være sjovt

Hvem har sagt, at det altid skal være en byrde at holde den nye rutine? Det kan nemt blive sjovt. Er du typen der cykler, eller vil du være det i fremtiden, er der en gylden regel: cykeludstyret skal være godt og passe til det terræn, som du cykler i. Herefter bliver det næsten sjovt af sig selv. Investér derfor gerne i god cykel, som passer til netop din sport. Derfor er det især (sponseret link) specialized cykler og gerne også sæder, som passer til dig, der gør oplevelsen til noget, du gerne vil gentage i næste måned. På den måde kan nytårsforsættet holde langt bedre, end hvis du cyklede i en skov på en damecykel. Og husk cykelhjelmen.
Er du derimod mere til løb eller gåture, er det rigtige fodtøj altafgørende for din oplevelse. Her gælder det samme: Det skal købes alt efter, hvilken aktivitet du ønsker at bruge fodtøjet til. Er du til lange gåture i skoven, kan vandresko anbefales. Vil du derimod løbe, skal løbeskoen helst passe til din fod.

Husk også at sætte et hak på din liste, for at minde dig selv om, at du har overstået månedens aktivitet. Og glem ikke, også at forkæle dig selv og holde pauser på sofaen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PAW HALLANDSON

Tør de sige sandheden? 22. april 2021 kl. 08.33

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

AF: TOM AHLQVIST

Venstre kan man stole på! 17. april 2021 kl. 15.44

AF: JOHN B. HANSEN

Pool Sommerhuse Marielyst 13. april 2021 kl. 23.44

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

Annonce