cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Sådan bliver du bedre til at sy på symaskine

Det er i disse tider blevet meget moderne at have lave sine egne ting på symaskinen, dette kan være alt fra puder til stuen til dine egne bluser til betræk til møbler, det er kun fantasien som sætter grænser. Ønsker du selv at komme i gang på symaskinen, kan du læse med her.
15. juni 2020 kl. 10:07 Af Stof Kølkær & Hobby

Annonce

Meld dig eventuelt på et symaskinekursus

Uanset om du er nybegynder eller har mere erfaring i at sy, kan det være en stor fordel at melde dig på et symaskinekursus i ny og næ. Som nybegynder kan du lærer de basale ting, såsom hvordan du tråder en symaskine, samt hvordan du syr i bedst i forskellige tekstiler og hvilke sting som bedst passer til det givne stof. Er du mere erfaren på en symaskine, kan et symaskinekursus også til tider være en fordel for dig, her kan du lære at lave mere kompliceret ting på symaskinen, og du kan få inspiration til nye projekter. En anden fordel for både nybegyndere og øvet på symaskinen er også at de på et symaskinehold får mødt en masse mennesker med samme interesser som dem selv, og derfor er der her gode forudsætninger for at danne nye venskaber.


Sørg for at finde de rigtige materialer til dit projekt

Efter du har fået helt styr på hvordan du bruger symaskinen, begynder mange at gå i gang med deres egne projekter på symaskinen derhjemme. Til dette er det vigtigt at du finde de rette materialer, med dette menes der at du skal finde det rigtige stof. Når du har fundet det rigtige stof til dit projekt, bør du være opmærksom på at det er smart at købe dette som metervarer, idet du her får mere for pengene. Du kan finde (sponseret link) alle typer af stof i metervarer her, og selv komme i gang med at sy dine egne projekter.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

AF: JOHN WENNERWALD

Fire skræmmende år 10. januar 2021 kl. 21.38

Annonce