cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Sådan bliver du klar til strandturen

I Danmark er vi så heldige, at selvom vi ligger i den nordlige del af verden og kan have rigtig kolde vintre, så kan vi også opleve somre som man kender dem fra den sydlige del af planeten. Det gør at vi, i de varme måneder, flokkes til strandende når vejret er til det. Det er dog ikke alle der føler sig lige komfortable ved at vise sig i badetøj på stranden, men heldigvis er der nogle ting man kan gøre, for at gøre sig klar til at tage en tur på stranden, og nyde det lækre vejr og de dejlige danske strande.
22. september 2021 kl. 15:25 Af LACE

Kroppen

Hvis dine forbehold mod at tage på stranden, har at gøre med din kropsbygning, så er der to ting du kan gøre. Enten kan du gå i skarp træning og arbejde på at få den krop til et sted, hvor du er tilfreds med den, eller du kan, som vi anbefaler, være fuldstændig ligeglad med hvad andre tænker og bare nyde at det er en dejlig sommerdag og at du kan ligge på stranden og nyde solen og vandet, og en kold drink.


Badetøjet

Hvis man ikke er tilfreds med sin krop, kan det være en udfordring at skulle vise sig offentligt i badetøj. Heldigvis så findes der mange forskellige typer badetøj, som ikke er så afslørende som f.eks. et par speedos eller en bikini. En af de nyere ting på markedet, for kvinder, er en tankini. En tankini er en blanding af en bikini og en tanktop, og er dermed perfekt for kvinder som, af forskellige årsager, gerne vil dække overkroppen til.


Udstyret

Når man skal på stranden kan det være en god idé at have forskellige former for udstyr med. Udover håndklædet og solcremen, så kan det også være en idé at have en strandstol eller en liggestol med, ligesom det er en god idé at have noget med, der kan bidrage til lidt adspredelse, hvis man planlægger at være der i flere timer. Det kan f.eks. være en god bog, et par høretelefoner så man kan lytte til sin yndlingspodcast eller en lydbog, eller bare noget god musik. Sidst men ikke mindst, så er det en rigtig god idé at have noget at drikke og spise med. I varmen sveder man hurtigt væsken ud af kroppen, så det er vigtigt at huske at drikke rigeligt med vand, samt sørge for at man får noget at spise, så man har energi til dagen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

AF: BOB NIELSEN

Byrådet stemte imod dansk… 15. oktober 2021 kl. 06.47

AF: JOHN WENNERWALD

Sydkysten bliver grønnere 10. oktober 2021 kl. 23.23

AF: KURT HANSEN

Bogø vindmøller 05. oktober 2021 kl. 14.31

Annonce