Annoncørbetalt indhold

Annonce: Sådan bliver du mere effektiv på jobbet

Du kender det sikkert godt: Du kan sagtens være arbejdsom uden nødvendigvis at være særlig effektiv.

For at være effektiv handler om at levere det rigtige - på den rigtige måde. Men det handler ikke nødvendigvis om bare at tonse igennem dine opgaver. Det er stressende, og du risikerer tilmed at efterlade en masse hængepartier.

Der findes efterhånden rigtig mange god bud på, hvordan du bliver mere effektiv både derhjemme og på jobbet, og det kan være svært at finde rundt i junglen af gode tips og tricks. Hvis du læser med her, giver vi dig 3 gode og simple råd til at blive mere effektiv på arbejdet. I artiklen kommer vi blandt andet ind på, hvad timeregistrering (sponseret link) kan gøre for din effektivitet. Vi giver også to do-lister en kærlig hånd, for er de i virkeligheden mere til ulempe end til gavn? Læs med her og bliv klogere.

1. En ting ad gangen
Det hænder, men det er faktisk meget sjældent, at multitasking fører til noget godt. Selvom rigtig mange mennesker har en følelse af, at de har det bedst, når de har flere bolde i luften, er det i langt de fleste tilfælde meget mere effektivt at tage en opgave ad gangen. Lav i stedet en prioritering af dine opgaver, og sæt den tid af til det, som det kræver.
Her kan det også være relevant at overveje, hvornår du arbejder bedst. Er du mest effektiv i morgentimerne? Så læg de svære opgaver her, og gem de mindre krævende opgaver såsom e-mails til sidst på dagen. Har du det lige omvendt - ja så skal du selvfølgelig lægge de sværeste opgaver om eftermiddagen eller om aftenen.

2. Effektiviser din tid og bevar overblikket
Synes du, at du klatter din tid væk? Eller kommer du måske til at sidde med den samme opgave uden pauser i flere timer ad gangen? Begge dele gør dig faktisk ikke særlig effektivt, og det er sjældent den rigtige løsning bare at brage igennem. Hvis du gerne vil have et bedre overblik over, hvordan du bruger din tid, findes der rigtig mange digitale løsninger, hvor du kan timeregistrere dine forskellige opgaver - og samtidig inddele dine arbejdsopgaver i forskellige kategorier, således at du får et bedre overblik. Det hjælper dig med at holde fokus på den enkelte opgave.

3. Drop to do-listerne
Hvis du er en “liste-person” vil du garanteret have svært ved at droppe de daglige eller ugentlige to do-lister. Og selvom det kan give en tilfredshedsfølelse at krydse en opgave af, så er sandheden, at over 40 procent af det, der står på den slags lister, alligevel aldrig bliver krydset af. Og de ting, du ikke når, bliver i stedet en påmindelse om, at du ikke nåede det, du havde sat dig for. En farlig cocktail, der både kan resultere i søvnløshed og stress.
Skriv i stedet ting ind i din kalender og planlæg din tid per kvarter, hvis du gerne vil være så produktiv som muligt - uden at det ender i dårlig samvittig eller en følelse af ikke at slå til.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • intempus