Annoncørbetalt indhold

Annonce: Sådan booster du din sundhed i hverdagen

I en travl hverdag med arbejde og børn kan det være en stor udfordring at finde plads til motionen.

Det samme gælde nye spændende retter, som er sunde og grønne. Men, det behøver slet ikke være så svært. Her kan du blive klogere på, hvordan du booster din sundhed i hverdagen.

Små forandringer kan skabe store resultater
Når hverdagen ruller derudaf, kan det være en udfordring at få spist sundt og få bevæget sig nok. Mange mennesker har et stillesiddende job og har ikke tid til de store fysiske udskejelser i hverdagen. Men, der er heldigvis mange små ting, du kan justere på, hvis du vil booste din sundhed i hverdagen - og det behøver slet ikke være så besværligt. Nogen gange er den mentale barriere, den sværeste at bryde.

Tag cyklen og trappen
Når det kommer til motion, så er det svært at finde tid til det i en hverdag med fuldtidsarbejde og børn. Men motion behøver ikke være en tur i fitnesscenteret eller lange løbeture. Motion er også at tage cyklen i stedet for bilen og trappen i stedet for elevatoren. Små forandringer kan skabe store resultater på sigt, så længe du er bevidst om at inkorporere dem i din hverdag. Prøv også at gå over og snak med din kollega, hvis du skal levere en besked i stedet for at sende en mail, eller hvad med at holde næste møde på en gåtur? Det giver helt nye perspektiver, frisk luft og motion.

Følg kostrådene
Mange har svært ved at finde ud af, hvordan man skal spise i hverdagen. Er det usundt at spise hvede og drikke mælk? Er sukker helt og aldeles bandlyst, og hvordan er det egentlig med kød? Der er ikke noget enkelt svar på disse spørgsmål, da det kommer an på, hvilken livsstil du følger, og om du har særlige behov, sygdomme eller allergier. Men overordnet set, er det fornuftigt at følge sundhedsstyrelsen kostråd evt. i samråd med en læge eller diætist.

Grønt og groft er guf for din sundhed
Sundhedsstyrelsen anbefaler, at du skal spise varieret og ikke for meget. Desuden er det godt at spise groft og grønt, fuldkorn og fisk. Sluk din tørst i vand og spis mindre salt og sukker. Desuden bør du vælge magert kød og kødpålæg, samt spise mange slags mejeriprodukter. Disse råd er langt fra nye - men de er fornuftige og holder i længden, når det kommer til sundhed.

Måltidskasser gør livet nemmere
I en travl hverdag kan det være svært at få tid til de nye, inspirerende måltider. Måske er du heldig at være tilknyttet en arbejdsplads, hvor der er en god frokostordning. Husk da at vælge meget grønt og groft - og gerne fisk, æg eller magert kød. Hvis det er svært at få tid til at købe ind, så er det en god idé at investere i en (sponseret link) måltidskasse, der passer til din families behov. På den måde bliver det noget nemmere at leve sundt i en hverdag, hvor kalenderen er fyldt op.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • sundtakeaway-ann