cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Sådan får du det bedste mobilabonnement til prisen

Mobilabonnementer kan være en jungle at finde rundt i. Der er mange penge at spare, men det kan også tage en god mængde tid, at sætte sig ind i de forskellige begreber. Hvad betyder data roaming, og hvilken betydning har det når man er i udlandet? Denne guide vil give dig råd og vejledning til, hvordan du som privatperson finder det bedste mobilabonnement, til dit behov - og forhåbentlig til den bedste pris.
03. april 2020 kl. 10:23 Af Ekspertvalg

Annonce

Klarlæg dit behov

Først of fremmest er et godt råd at undersøge, hvilket forbrug du har på dit nuværende abonnement. Således kan det være nemmere for dig, at afklare om du har brug for mere data, mindre tale eller noget helt tredje. Ved at skære det overflødige indhold fra, kan du på nemmeste vis spare mange kroner om måneden.

Derudover er det vigtigt at overveje hvilke krav du har til dit kommende mobilabonnement. Du har måske en hverdag på farten, som kræver meget data? Måske du ringer oftere end du skriver SMS’er? Det kan være du rejser meget udenlands?

Uanset hvad dit behov end måtte være, er der et mobilabonnement som matcher dine krav og forventninger. Med denne simple oversigt finder du en (sponseret link) sammenligning af priser på mobilabonnementer til private, så du nemt og hurtigt kan finde et abonnement, som matcher dit budget og dine behov. Oversigten gør det nemmere for dig som forbruger at sortere danske udbydere efter de bedste tilbud. På den måde kan du hurtigt og nemt finde et mobilabonnement, som matcher dine nuværende behov endnu bedre.


Har du brug for roaming i EU?

Når vi har vores mobil med på farten eller med ud at rejse, er det måske vigtigt for dig, at dit abonnement muliggør det at gå på udenlandske data. Du har måske prøvet, at glemme at slå dataroaming fra når du er i udlandet, hvilket risikerer du ender med en stor regning. Men i stedet for at slå roaming fra hver gang, er det i stedet både billigere og nemmere at vælge et mobilabonnement med allerede inkluderet dataroaming til udlandet - uden at få et chok over regningen når du kommer hjem.
Flere og flere teleselskaber gør det nemlig muligt for dig at vælge et abonnement til mobilen, som netop kan give dig dataroaming i EU eller udenfor EU. Men samtidig skal du også være opmærksom på, at din data gælder til det land du besøger. Mobilens dataroaming kan nemlig også finde på, at hoppe på et netværk i nabolandet. Her kunne et godt råd være, at sørge for dit mobilabonnement tilbyder en grænse for, hvor meget data du kan bruge.
På den måde løber regningen ikke løbsk, hvis dit abonnement kun tillader dig for eksempel 5 GB data.


Spar penge hvor du kan

Hvor meget taler du egentlig i telefon? Er det kun din mor du sender SMS’er til? Hvis du også bruger mindre taletid og sender færre SMS’er end du gjorde engang, er det måske på tide at genoverveje, om dit abonnement behøver at bestå af fri tale og sms. Det kan også være du betaler for hver enkelt SMS du sender, eller hvert minut du taler i telefon, og derfor har brug for et godt tilbud til billigere tale og gratis SMS. Derfor vil det være en fordel at vide, hvad du egentlig bruger din mobil til, så du i sidste ende kan skære det fra i dit abonnement, som du ikke har behov for.
Uanset hvad, er der hjælp at hente når du sammenligner priser på mobilabonnomenter hos Ekspertvalg.dk

Annonce

Fordelen ved at sammenligne priser

Hvem vil ikke gerne spare penge? Det kan tit være både uoverskueligt og svært at finde rundt i de forskellige teleudbydere som hver især har gode tilbud. Derudover kan priserne ofte skifte og kampagner kan ændre i abonnementerne. Men fordi Ekspervalg.dk samler alle tulbud ét sted, har du et overblik over alt du behøver at vide, inden du skifter abonnement.

Tit og ofte bruger vi ikke de funktioner som abonnementet tilbyder. Så hvorfor betale penge for noget vi ikke bruger? Og hvem ved, det kan være du kan spare en hel del, ved at undersøge alternative muligheder?KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov 01. marts 2021 kl. 11.48

AF: JOHN WENNERWALD

Facebook skal bidrage 28. februar 2021 kl. 21.20

AF: JOHN WENNERWALD

Vinterferie med familien 22. februar 2021 kl. 09.44

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Billetten til vores verden 21. februar 2021 kl. 12.54

AF: PER HØYEM

Granfeltsgård 18. februar 2021 kl. 14.31

AF: PAW HALLANDSON

Skanlux sommehusene på Marielyst 15. februar 2021 kl. 20.24

Annonce