Annoncørbetalt indhold

Annonce: Sådan får du mest ud af dine spillekroner

Det er ingen hemmelighed, at danskerne elsker at spille om penge. På trods af et øget fokus på farerne ved at spille online vokser danskernes forbrug af online og offline spil om penge år efter år. Dette gælder både for sportsbetting hos bookmakere og kasino. Af samme årsag tjener de forskellige spiludbydere naturligvis uhyrlige summer på danskernes tabte spil.

Selvom huset som regel vinder i spil, er der flere ting du som spiller kan gøre for ikke at bidrage til spiludbydernes store overskud. Dette gælder især i sportsbetting, hvor det faktisk kan lade sig gøre at slå huset. Dette kræver dog, at man er villig til at tage sit spil seriøst, da man ikke kommer sovende til gevinsterne. En god start er at følge følgende råd:

Spil altid til det højeste odds
Råd nummer et siger egentlig sig selv. Jo højere odds man spiller til, jo flere penge vinder man også. Det er logik for burhøns i bund og grund. Alligevel er det et fåtal af de danske sportsbettere, der følger det. De fleste har nemlig kun en konto hos én bookmaker.

Når man kun har én konto, er det sjældent, man kan spille til det højeste
odds på markedet. Dette er et problem, da det som bekendt er de vundne spil, der skal betale for de tabte samt efterlade et overskud. Hvis man ikke spiller til det højeste odds, er der færre penge til at betale for de uundgåeligt tabte spil, hvorfor tallene også lynhurtigt bliver røde.

Det gælder derfor om at have kontoer hos, hvis ikke alle så størstedelen af de danske bookmakers. På den måde kan man nemlig spille Spil A hos Bookmaker A og Spil B hos Bookmaker B og på den måde altid få det højeste odds. Bruger man en eWallet som PayPal eller Skrill, kan man endda nemt flytte pengene rundt, så man ikke behøver have låst penge hos samtlige bookmakers.

Udover den manglende adgang til markedets højeste odds begrænser man med en konto også muligheden for at finde gode spil. Det siger nemlig sig selv, at jo flere konti man har, jo flere gode spil kan man også finde. Bookmakerne har nemlig ikke altid de samme markeder på de forskellige kampe eller ligaer.

Udnyt bonusser og tilbud
Hvis man ikke har tid til at bruge flere timer om ugen på at researche spil og lede efter værdi, er der også en genvej. Den er dog ikke ligeså lukrativ, men den er bestemt nemmere.

Her skal man udnytte de forskellige kampagner, konkurrencer og odds bonusser (sponseret link) fra de forskellige bookmakers. Konkurrencen på markedet er nemlig ufattelig hård, og de forskellige spiludbydere kæmper derfor konstant en hård kamp for både at tiltrække nye spillere og beholde dem, de allerede har. Derfor kommer der uge efter uge nye kampagner og bonusser, man som spiller kan udnytte. Det kræver blot, at man holder et vågent øje med de forskellige bookmakers. Et godt råd er at tilmelde sig så mange nyhedsbreve som muligt, så man altid får de nyeste tilbud direkte på sin e-mail.

De bedste kampagner er naturligvis dem, hvor man gratis kan hente free bets, risikofrie spil eller deltage i konkurrencer. Men hvis man læser i de forskellige kampagners regler og vilkår, kan man ofte finde god værdi i størstedelen af de forskellige kampagner. Det kræver dog, at man ved, hvad man går ind til, så man er forberedt på, hvordan man bedst muligt udnytter kampagnen.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon