Annoncørbetalt indhold

Annonce: Sådan finder du tøj til plus size piger

Er du en af os, der har lidt ekstra på sidebenene og har svært ved at finde tøj der passer? Du kender det sikkert, du render hovedet mod en mur hver gang du er inde i en tøjbutik, fordi deres størrelsesudvalg udelukkende favoriserer tynde eller normale piger. Det kan være svært at finde tøj, hvis man er lidt større end gennemsnittet, men sådan behøver det slet ikke at være. Der findes heldigvis flere og brands, der tager denne problematik seriøst og producerer lækkert tøj til store piger. Nysgerrig? Læs mere herunder.

Tal med dine veninder

Et godt sted at starte, når man leder efter anbefalinger af tøjmærker eller tøjbutikker, er ved at tale med de folk man kender. Især hvis du kender andre store piger, så vil det være en fordel for dig at række ud til dem først, da der er stor chance for at de også kender til problematikken og måske har fundet nogle gode steder at købe deres tøj. Det behøver dog ikke nødvendigvis kun være store piger, dine andre veninder kan måske også hjælpe.

Søg på internettet

Det letteste sted at finde informationer eller anbefalinger, om hvad det end måtte være, er på internettet.
Du klikker dig bare ind på en søgemaskine som Google og taster ”plus size tøj kvinder” eller ”tøj til store piger” og så vil du kunne se en masse forslag til, hvor du kan købe dit tøj fra. Vil du springe søgningen over og kommer hurtigt i gang, kan du med fordel tjekke (sponseret link) zoey tøj ud. De har et stort udvalg af tøj, til piger med former.

Læs anbefalinger af brands

Inden du vælger at bruge dine penge på et bestemt brand, som du har hørt om, så bør du undersøge de forskellige brands lidt nærmere. Dette kan du gøre ved at læse andre mennesker erfaringer og oplevelser, med tøjet fra de forskellige brands. En side som Trustpilot viser normalt kun anmeldelser af selve butikkerne, men der kan stadig være nogle gode råd at hente, om tøjet fra forskellige brands. Hvis du ikke har held med at finde det du søger der, så kan du også gå ind på de sociale medier og tjekke de forskellige profiler, fra de forskellige tøjmærker. Her kan du både læse anmeldelser, men også tidligere kunders kommentarer, som nogle gange kan være nok i sig selv, når det kommer til at finde ud af om et brand er godt eller skidt.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • 09-folketidene