Annoncørbetalt indhold

Annonce: Sådan finder du verdens bedste rejse for hele familien

Hvad er vigtigt for jer?

Når man skal ud og rejse, er det vigtigt at finde ud af hvad der er vigtigt på rejsen. Er det en charterferie er det ofte hotellet, beliggenheden og prisen som er altafgørende. Og selvfølgelig vejret, men som udgangspunkt forbinder vi charter med høj sol, solcreme og bare tæer i sandaler.
Men ofte går rejsen ikke altid til en charterdestination, eller også er afslapning på stranden ikke det eneste man er interesseret i. Når vi snakker familier, er det altid fordelagtigt at tage hensyn til børnene. Er de glade, så kan mor slappe af og det betyder at far må drikke sin øl. Hermed er alle glade.

Der er rigtig mange forskellige måder at rejse på. Transport er en vigtig del. Er det nødvendigvis en god ide at køre 25 timer til Italien med to skrigende unger på bagsædet? Nej vel. Overvej derfor om man bør tage en tog, flyve, eller lade være med at rejse så langt. Det vigtigste er at alle har en god ferie hvor alle kan slappe af.

Gode aktiviteter for hele familien

Vi ved ikke hvad der er vigtigst, men her er nogle punkter, som er værd at tage med når rejsen skal bestilles. For det første er det enormt vigtigt, at der er noget børnene kan underholde sig selv med. Dette kan være swimmingpool med rutsjebaner, boldbaner, underholdning og forskellige planlagte aktiviteter med andre børn. For det andet er det altid fedt med familievenlige udflugtsmuligheder. Dette kan være en sejltur ude langs kysten eller som øhop, en tur i forlystelsespark eller aqualand, måske ind til et stort fodboldstadion eller masser af shopping. Er i en aktiv familie, kan det også være en god ide at undersøge om der er bjerge man kan gå eller vandre ved, om der er muligheder for forskellige vandaktiviteter eller måske gokart?

For at få den optimale og rigtig gode ferie, så er det en god ide at undersøge disse ting. Endnu bedre er det måske, hvis det er et land med billigere priser. Det betyder at børnene godt kan få en is ekstra eller 2 sodavand på restauranterne.

Her finder du familievenlige rejser til

Rundt i verden er der rigtig mange finde destinationer til familier. Vi har her prøvet at samle lidt forskellige destinationer fra hele verden, hvor alle kan få en rigtig god ferie.

Bali, Indonesien: Vi kunne skrive en hel roman om de mange muligheder der er på Bali, men prøver i stedet at skære det ned til små stikord eller sætninger. På Bali er der først og fremmest billigt – en Magnum is koster ofte under 10 kr. – yes! Der er lækre strande med mulighed for afslapning, badning, surfing, snorkling ved koraller og dykning ved mange farverige fisk, skildpadder, delfiner og rokker. Derudover er der jungle med rismarker, vilde aber, vandfald og bjerge. Det er muligt at bestige bjerge, vulkaner, besøge templer og kaffeplantager eller udforske naturen på floder i kajak eller med river rafting.

Kap Verde: Dette er et ø-land ved den nord-vestlige del af Afrika. På Kap Verde kan man leve rigtigt billigt og bo på lækre resorts med direkte adgang til havet. Her kan man bade dagen lang og prøve surfing. Det er samtidig muligt at ride på hesten inde i naturen og på kysten. Prøve ATV’er og hygge sig ved swimmingpools. På øerne er der også en fantastisk natur med gode vandremuligheder og fede billeder til ungernes instagram.

Punta Cana, Den Dominikanske Republik: Et rigtig billigt land fyldt med luksus. Bo på store all-inclusive resorts med swimmingpools, direkte adgang til det caribiske hav, børneunderholdning, aktiviteter og en masse udflugter. Prøv bl.a. at lave egen chokolade eller cigarer, svømme med hajer og rokker, dykker blandt koraller, give den gas på ATV, oplev den skønne natur og oplev delfiner.

Almeria, Spanien: (sponseret link) På en rejse til Almeria får man alt det gode fra Spanien. Bo på lækre hoteller i alle klasser og lev til fornuftige priser. I byen er der gode muligheder for at shoppe, gå på restaurant og spise mange is. I området er der både forlystelsesparker og vandland samt mulighed for at sejle kano langs klippekysten. Langs byen er der enorme børnevenlige strande, hvor der er mulighed for at bade, bygge sandslotte og spille bold.

Husk hvem der i virkeligheden bestemmer – mor eller børn?

Til sidst en kort bemærkning. Husk at alle skal være glade for ende destinationen. Er en person meget utilfreds kan det ødelægge familieferien for jer alle. Det er derfor vigtigt at i bestemmer destinationen sammen. Den bedste måde er, at jer voksne vælger et par destinationer som i ser interessante og faciliteterne kan i godkende. Her ved vi godt, at kvinden har det sidste ord at skulle have sagt. Bagefter fremlægger i destinationerne for børnene, så de kan være med til at bestemme. Dermed har de det sidste ord i processen. Børnene er glade og leger, mor kan slappe af og far kan drikke sin øl uden forstyrrelser.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon