cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Sådan forbedrer du din livskvalitet med en bedre nattesøvn

De fleste kan genkende følelsen af at have sovet for lidt om natten, og det gør du måske også? For mange er søvnproblemer noget, man ikke deler med så mange i sin omgangskreds, selvom det er et stort problem for flere, end du måske lige tror. En dårlig eller kort nattesøvn er noget, man bør reagere på, for på mange måder har vores søvnkvalitet en direkte indflydelse på vores vågne timer i døgnet - både på godt og ondt. Hvis du derfor ikke sover tilstrækkeligt eller ikke sover godt nok i længere tid i træk, vil det gå ud over din trivsel.
22. februar 2021 kl. 11:41 Af Senge Tid

Et godt sted at starte for at ændre dine søvnvaner kan være ved at anskaffe dig en (sponseret link) god kontinentalseng, og i artiklen herunder er det særligt sengen, der er fokus på i jagten på en bedre nattesøvn og en forbedret livskvalitet.


Sengen, der passer til dig og din krop

Når det kommer til sengen, er det vigtigt at huske på, at det trods alt er her, du bruger et sted mellem seks og otte timer i døgnets timer. Det er her, du oplader dine batterier, og det er derfor utroligt vigtigt, at sengen er tilpasset dig og din krop. Nogle personer har brug for en blød seng, imens andre har bedre af at ligge i en hård seng, og vi er alle individuelle i vores behov. Hos sengetid.dk finder du et stort udvalg af senge, der imødekommer enhver kropstype og ethvert krav til en seng. Her er ingen krav og efterspørgsler for store eller små, for det vigtigste er at tage højde for dine behov. Hvis du hver nat falder i søvn i en seng, som ikke er tilpasset din krop, kan det gå ud over dine vågne timer, hvad enten det er med din familie, dine venner eller dine kolleger på arbejdet.


Tal med en specialist

Heldigvis findes der mange søvnstudier, som i dag gør det muligt for specialister at fortælle dig, hvilken seng eller madras, der passer bedst til dig og din kropstype. Desuden kan det være, at du har flere andre forestillinger og drømme om, hvordan din næste seng skal være, som en specialist hos sengetid.dk kan hjælpe dig med at opfylde. De senere år er det for eksempel blevet populært med en elevationsseng, så du kan hæve og sænke forskellige dele af sengen og madrassen, når du sover, hvilket kan være godt for blodcirkulationen og flere andre ting. Det kan også være, at du har nogle æstetiske krav til din kommende seng, som en rigtig sengespecialist kan hjælpe dig med at få opfyldt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PAW HALLANDSON

Tør de sige sandheden? 22. april 2021 kl. 08.33

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

AF: TOM AHLQVIST

Venstre kan man stole på! 17. april 2021 kl. 15.44

AF: JOHN B. HANSEN

Pool Sommerhuse Marielyst 13. april 2021 kl. 23.44

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

Annonce