cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Sådan forbereder du dig, før du tager afsted på en nordjysk idrætsefterskole
11. oktober 2019 kl. 07:00 Af Stidsholt

Hvis du går med overvejelser om, eller hvis du allerede har besluttet dig for at tage afsted på en (sponseret link)nordjysk idrætsefterskole for unge såsom Stidsholt, er dette lige indlægget for dig.

Oppe i det nordjyske er mange danske sportsstjerner opvokset, og i Nordjylland er der masser af plads til, at du kan udfolde dig sportsligt.

Overvej dit linjefag grundigt
Du skal trods alt have det under hele dit ophold på din nordjyske idrætsefterskole. Linjefag såsom håndbold, fodbold, fitness, e-sport, badminton, svømning og meget mere kan du typisk vælge mellem.

Det er ikke altid en forudsætning, at du er i tip top form, før du begynder på en nordjysk idrætsefterskole. Det er til gengæld vigtigt, at du har viljestyrken og lysten til at begynde på én. Under dit ophold vil du komme i form - om det så er bedre end før eller generelt.

Dette skal du medbringe
Når du skal afsted på et efterskoleophold, er der selvfølgelig en del ting, du skal medbringe. Du bliver i større grad anset som en ansvarlig, ung voksen - og det betyder, at du skal kunne sørge for dig selv.

Hygiejne og personlig pleje
Du skal medbringe alt det, der hører til personlig pleje og hygiejne. Det vil sige badartikler, håndklæder, deodorant og parfume. Hvis du bruger medicin og smertestillende, bør du også medbringe dette. Dem der bruger makeup skal huske det, og de skal selvfølgelig også huske makeupfjerner samt vatrondeller.

Praktiske ting
Afhængigt af den efterskole, du skal bo på, skal du medbringe sengetøj, madras og linned. Nogle gange er der ikke service tilgængeligt uden for måltidstiderne, så det kan også være en smart idé at medbringe.

Husk en masse forskelligt tøj. Hvis du skal dyrke sport - som man jo gør på en nordjysk idrætsefterskole - skal du selvfølgelig have det med. Hvis du skal svømme en del, bør du medbringe dit badetøj. Husk også sko af forskellig slags samt overtøj.

Du bør huske dit sygesikringsbevis og pas.

Hvis skolen kræver det, skal du medbringe din cykel og cykeludstyr.

Praktiske ting såsom stikdåser, opladere, batterier med mere kan du også medbringe.

Skolegang
Til selve skoledelen skal du have en skoletaske, penalhus med tilhørende ting, blokke til at skrive på, matematik-redskaber og typisk en computer med.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

AF: TOM AHLQVIST

Venstre kan man stole på! 17. april 2021 kl. 15.44

AF: JOHN B. HANSEN

Pool Sommerhuse Marielyst 13. april 2021 kl. 23.44

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

AF: TOM AHLQVIST

Nedrivningstruede… 08. april 2021 kl. 13.33

Annonce