Annoncørbetalt indhold

Annonce: Sådan forbereder du dig, før du tager afsted på en nordjysk idrætsefterskole

Hvis du går med overvejelser om, eller hvis du allerede har besluttet dig for at tage afsted på en (sponseret link)nordjysk idrætsefterskole for unge såsom Stidsholt, er dette lige indlægget for dig.

Oppe i det nordjyske er mange danske sportsstjerner opvokset, og i Nordjylland er der masser af plads til, at du kan udfolde dig sportsligt.

Overvej dit linjefag grundigt
Du skal trods alt have det under hele dit ophold på din nordjyske idrætsefterskole. Linjefag såsom håndbold, fodbold, fitness, e-sport, badminton, svømning og meget mere kan du typisk vælge mellem.

Det er ikke altid en forudsætning, at du er i tip top form, før du begynder på en nordjysk idrætsefterskole. Det er til gengæld vigtigt, at du har viljestyrken og lysten til at begynde på én. Under dit ophold vil du komme i form - om det så er bedre end før eller generelt.

Dette skal du medbringe
Når du skal afsted på et efterskoleophold, er der selvfølgelig en del ting, du skal medbringe. Du bliver i større grad anset som en ansvarlig, ung voksen - og det betyder, at du skal kunne sørge for dig selv.

Hygiejne og personlig pleje
Du skal medbringe alt det, der hører til personlig pleje og hygiejne. Det vil sige badartikler, håndklæder, deodorant og parfume. Hvis du bruger medicin og smertestillende, bør du også medbringe dette. Dem der bruger makeup skal huske det, og de skal selvfølgelig også huske makeupfjerner samt vatrondeller.

Praktiske ting
Afhængigt af den efterskole, du skal bo på, skal du medbringe sengetøj, madras og linned. Nogle gange er der ikke service tilgængeligt uden for måltidstiderne, så det kan også være en smart idé at medbringe.

Husk en masse forskelligt tøj. Hvis du skal dyrke sport - som man jo gør på en nordjysk idrætsefterskole - skal du selvfølgelig have det med. Hvis du skal svømme en del, bør du medbringe dit badetøj. Husk også sko af forskellig slags samt overtøj.

Du bør huske dit sygesikringsbevis og pas.

Hvis skolen kræver det, skal du medbringe din cykel og cykeludstyr.

Praktiske ting såsom stikdåser, opladere, batterier med mere kan du også medbringe.

Skolegang
Til selve skoledelen skal du have en skoletaske, penalhus med tilhørende ting, blokke til at skrive på, matematik-redskaber og typisk en computer med.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon