cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Sådan giver du dit barn den bedste skolestart

Sommeren er ved at være slut og dermed begynder vores hverdag med arbejde og skole igen. Uanset om dit barn skal begynde i folkeskole eller gymnasiet for første gang eller måske bare tilbage til deres hverdag, er det vigtigt at sørge for, at de får den bedst mulige start på deres nye skoleår. Som forældre er der en del forskellige ting, du kan gøre, for at sørge for dette. Her i artiklen kan du læse om, hvad du kan gøre for at dit barn får den bedste start på det nye skoleår.
18. august 2021 kl. 08:13 Af Go Tutor

Spørg dem og lyt

Det bedste du kan gøre for dit barn, er at spørge dem hvordan de har det og lytte grundigt til dem. Dette gælder også med skolestarten. Skolestart kan være en ting, som mange børn glæder sig til, da de gerne vil tilbage til deres venner og hverdag. For andre børn, kan skolestarten være svær, hvis de ikke føler sig som en del af fællesskabet, eller hvis de for eksempel har problemer med det faglige stof. Derfor er det vigtigt, at du som forælder er opmærksom på dit barn attitude ved at skulle starte i skole. Spørg dem om de glæder sig, spørg dem om der er noget, de har brug for før start. Det kan være svært for dem, selv at bede om hjælp. Hvis dit barn har problemer med det faglige og du som forælder, af den ene eller den anden grund har svært ved at hjælpe, så kontakt en professionel for hjælp. En online (sponseret link) tutor er en super god løsning til lektiehjælp til dit barn. Det er virkelig vigtigt at dit barn får den hjælp, det har brug for og det kan nogle gange være svært for en lære at være opmærksom på en hel klasse. Så en tutor vil være en kæmpe hjælp til dit barn, hvis de har problemer med det faglige.


Sørg for at de har hvad de skal bruge

Der er lidt forskelligt, der skal være styr på ved skolestarten. Man skal sørge for, at de har en ordentlig taske til at bære deres bøger og computer i. Langt de fleste børn skal i dag hovedsageligt bruge deres computer i skolen, og dertil også diverse programmer som de skal arbejde i. Så sørg for at disse er installeret og klar til brug. Et godt penalhus med passer og lineal, en god lommeregner, er ofte også noget som de skal bruge. Køb gerne disse ting med børnene, så de selv kan vælge hvilken slags de gerne vil have. Sørg også for, at børnene altid har en god madpakke med i tasken. Det er vigtigt for deres læring, at de får god brændstof til hjernen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

AF: BOB NIELSEN

Byrådet stemte imod dansk… 15. oktober 2021 kl. 06.47

AF: JOHN WENNERWALD

Sydkysten bliver grønnere 10. oktober 2021 kl. 23.23

AF: KURT HANSEN

Bogø vindmøller 05. oktober 2021 kl. 14.31

Annonce