cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Sådan gør du din bolig forårsklar

Vinteren har ramt det ganske danske land og mange bruger med god grund tiden indendørs i de varme stuer, men der går ikke lang tid før vi træder ind i et nyt år og pludseligt er det forår.
27. december 2017 kl. 11:32 Af Annonce

Annonce

Her vil mange husejere gerne have, at deres bolig fremstår pæn og nydelig, når stuerne bliver byttet ud med haven og diverse udendørs aktiviteter. Denne artikel vil omhandle, hvordan man bedst muligt gør sin bolig forårsklar.

Praktiske foranstaltninger
Der kan være mange gode grunde til hvorfor man skal gøre sin bolig forårsklar. Det vil altid føles bedre at være i sit hjem, hvis det ikke har alt for mange skavanker og derfor kan man med god grund tage hånd om dem med det samme. En anden god grund til at gøre sin bolig forårsklar, er hvis det er et sommerhus, som skal lejes ud det meste af sommeren, hvorfor det selvfølgelig skal stå pænt og rent. Det kan også være den skal sælges, hvor det er vigtigt at have styr på det juridiske, enten i form af en købekontrakt eller lejekontrakt klar, hvorfor det vil være en god idé at alliere sig med en advokat. Det vil det også være hvis det drejer sig om boskifte.

Udendørsarealerne
Når vinteren har været forbi kan de fleste udendørsarealer godt trænge til en ansigtsløft. Her er der ofte mange ting at gribe fat i, hvor fliser og gange kan være klamme og tilgroet efter en lang vinter, hvilket kun er naturligt når det har været slud og sne liggende henover. Ligesådan hvis man er indehaver af et stakit eller hegn, så kan det være det måske skal males på ny, hvor en ny omgang olie eller andre former for træbeskyttelse vil være en god idé.
I samme stil er det vigtigt at den øvre del ikke bliver overset, hvor tagrender skal rensens ligesom det kan være nødvendigt at give taget et eftersyn. Her kan algebehandling af tag være en god idé, hvilket giver dit tag et nyt og friskt pust. Sidst men ikke mindst er det en investering at få gjort vinduer rene, efter et halvt år med regn, blæst og sne – og masser af snavs. Du kan selv gribe til knofedtet, eller række ud efter en ekspert. Eksempelvis findes der en god og dygtig vinduespudser i Lyngby, som kan give dine vinduer nyt liv.

Indendørs
Ligesom der skal gøres rent udendørs, er det også nødvendigt, at få gjort huset godt og grundigt rent indvendigt. Her vil det være en god idé at gå igennem loftrum til at starte med for at være sikker på der ikke er trængt fugt ind i løbet af vinteren. Det samme gælder kælderrum, hvis der er fugtskader kan der med tiden komme svamp og det kan undgås, hvis man er lidt proaktiv med rengøringen og kommer ind i alle hjørnerne.

Inventar
Ordsproget forandring fryder passer i det fleste sammenhænge og det gør det også i forhold til at skulle gøre boligen forårsklar. Ved at skifte noget af det gamle inventar ud med noget nyt kan det ofte føles som et helt nyt hjem. Det behøver ikke være den helt store omvæltning, hvor det nogle gange kan være nok bare at rokere lidt rundt og sætte møblerne anderledes. Det kan blot være man køber nogle nye potter til sine planter eller køber nye malerier til væggene eller bare giver de gamle billeder nogle nye rammer.
Det er selvfølgelig også en mulighed at købe helt splinternye møbler, hvis de gamle er blevet grimme eller man bare er træt af dem. Hvis det er løsningen skal man huske at have det øvrige inventar i det pågældende rum i mente når der handles. Det vil være decideret hovedløst at købe en sofa eller en lænestol, som har et diametralt modsat look end det der allerede eksisterer, med mindre man er til det skæve look.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

magt fra forsyningen 22. januar 2019 kl. 12.36

AF: JOHN WENNERWALD

Udemokratisk og underfinansieret 20. januar 2019 kl. 19.47

AF: POUL HANSEN

At tænke sig... 20. januar 2019 kl. 13.31

AF: LINDA SOMMER

Ungdomsskolelukninger i… 18. januar 2019 kl. 01.05

AF: JOHN B. HANSEN

Topstyring 17. januar 2019 kl. 12.14

AF: BJARKE ROSENKILDE

Nyt politisk parti med… 16. januar 2019 kl. 18.48

Annonce