Annoncørbetalt indhold

Annonce: Sådan gør du dit hus mere indbydende

Når der kommer gæster, vil man helst have at hjemmet er så indbydende som muligt, så gæsterne føler sig velkomne. Et par komplimenter igennem dagen er de fleste ikke blege for. Derfor får du her 3 gode råd til, hvordan du gør dit hjem mere indbydende.

Udnyt mulighederne udenfor

I de lidt varmere måneder kan man meget nemt holde en hyggelig fest eller sammenkomst, ude i haven eller på terrassen. Når man er omgivet af natur og/eller frisk luft giver det bare en helt anden stemning. Specielt sommermånederne er ideelle til at rykke fester/aftaler udenfor. De fleste elsker også en god omgang grillmad, så en grillfest er perfekt til sommeren. Dog skal der lidt til, for at husets have/terrasse bliver hjemmeligt og indbydende. Man kunne sætte nogle lyskæder op, ved murene på huset. Hvis man har nogle stolper, kunne man også hænge det lidt rundt i haven. Derudover kan man ofte finde fakler, som kan stilles på græsplænen, som giver en hyggelig belysning. Derudover er flotte havemøbler også et plus. Udover at de skal være flotte, skal de også gerne være komfortable. Med (sponseret link) polyrattan havemøbler får du begge dele, så gæsterne både kan sætte pris på looket og samtidig nyde komforten.

Pynt op

Hvis du skal holde fest, eller bare have gæster uden en særlig anledning, er det altid hyggeligt at pynte op, og gå at hygge sig med at gøre det flot og indbydende. Pynt kan godt gå hen at blive for meget, men lidt pynt kan også påvirke rummene på en positiv måde. Hvis du skal holde fest med et tema, kan du med fordel pynte op efter det tema. Man kan både købe pynt, men du kan også sagtens lave noget selv. Der findes mange gode vejledninger til gør-det-selvprojekter. Man kan også prøve uden vejledninger, hvis man er kreativ. Kun fantasien sætter grænser.

Giv dit hus personlighed

Generelt gør personlighed også meget for huset. Når man kan mærke hvem der bor i huset, gør det huset automatisk mere indbydende. Personlighed er meget individuelt fra person til person, så du skal tænke over hvad der er personligt for lige netop dig. Nogle bruger deres yndlingsfarver rundt i huset, mens andre nærmest udstiller objekter og billeder fra rejser og andre specielle øjeblikke i livet. Gamle møbler, finurlige nipsting og alt andet hvad hjertet begærer. Personlighed kommer helt an på hvem der skal indrette huset, men et personligt hus er bare hyggeligere at besøge. Nogle aspekter af huset kan også være en samtaleåbner, hvis man f.eks. har ting fremme fra rejser eller billeder fra diverse øjeblikke. Man kan altid få en god snak i gang, uanset hvad der bliver fremvist i huset.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon