Annoncørbetalt indhold

Annonce: Sådan gør du terrassen sommerklar

Solen skinner, dagene bliver længere, og flere og flere danskere higer mod stranden. Det er ved at være tid til, at rykke udenfor, i stedet for at opholde sig indenfor. Men uden lidt vedligeholdelse og friske elementer på terrassen, udnytter man ikke det kæmpe potentiale, som terrassen har. Derfor får du her 3 tips til, hvordan du kan gøre din terrasse klar til lange sommernætter og grillaftener.

Hav styr på havemøblerne
Noget af det vigtigste, når det kommer til ophold på terrassen, er uden tvivl havemøblerne. De skal være komfortable, og skal også helst have en fint look. Stilrene havemøbler kan gøre en kæmpe forskel på terrassen. Det kan være alt fra bord og stole, loungesæts eller liggestole. Specielt loungesæts begynder at blive mere og mere populært. Men når man ser sådan et sæt stå på terrassen, kan man ikke undgå at få lyst til at slappe af i solen. Komforten ved loungesæts er noget bedre end almindelige havemøbler, og det giver terrassen et charmerende pust. Specielt et (sponseret link) pænt Polyrattan loungesæt pynter så fint på enhver terrasse, uanset størrelse. Der er både sæt til et kærestepar, til en lille terrasse, men også et stort sæt, så der er plads til masser af gæster, hvis man holder grillaften.

Få gang i de grønne fingre
At få sat et par plantekasser op, kan også hjælpe med at få terrassen til at føles mere hjemlig. Det er også belejligt at kunne gå ud, og plukke grøntsager. Plantekasserne kan bruges til at afgrænse havemøblerne, eller også kan de stå i den anden ende, så man har et mere kategoriseret hjørne af terrassen. Der er mange muligheder. Men at kunne plukke ærter eller jordbær direkte fra havemøblerne er dejlig nemt, og ikke mindst lækkert. Derudover kan planterne også give lidt liv på terrassen, og det er også lidt sjovt, at kunne følge med i hvor hurtigt planterne vokser; specielt hvis man bruger meget tid på terrassen. Planter giver en følelse af at være i naturen, selv hvis man ikke lige bor op ad et skovområde.

De små detaljer
Prikken over i’et kan være fakler eller solcellelamper. En fakkel er super hyggelig at have - lyden af gnisterne, ilden som lyser terrassen op, og varmen som det afgiver, er bare så hyggeligt. De kan sættes i de ydre kanter af terrassen for det optimale look. Solcellelamperne er ideelle om sommeren, da de får suget en masse solenergi til sig i løbet af dagen, som så kan bruges om aftenen. Du kan vælge at placere dem på et bord, men de kan også hænges op. Den lette belysning er med til at sætte den helt rigtige stemning.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon2