Annoncørbetalt indhold

Annonce: Sådan kan du få testet din hørelse online

Hørelsen er en af de sanser, der særligt kan gå hen og opleves nedsat over tid. Det er helt normalt, men ikke desto mindre vigtigt at holde øje med. For nogle kan høretab ske pludseligt, imens det for andre er en gradvis proces, der foregår over en udstrakt mængde tid. Særligt i disse tilfælde kan det være svært at opdage forandringerne, imens de sker. Netop af den grund bør du sørge for at få foretaget en høretest, hvis du har tvivl om din hørelse.

Disse oplevelser kan være tegn på problemer med hørelsen

Er du i tvivl om, hvorvidt din hørelse måske er nedsat, er der god grund til at få foretaget en høretest. Du kan dog med fordel overveje punkterne i følgerne liste, og tænke tilbage på, hvorvidt de passer på dig:

- Har du svært ved at høre hvad folk siger i større menneskemængder?
- Skruer du længere op for dit fjernsyn end du plejede?
- Har du fået kommentarer fra bekendte omhandlende din hørelse?
- Har du tendens til at synes, at andre folk mumler for meget?

Ovenstående kan være tegn på nedsat hørelse, og bør tjekkes yderligere.

En god høretest kan foretages online

Selvom det i de fleste tilfælde anbefales at få foretaget en høretest af professionelle, kan det i mange tilfælde være et godt sted at starte med en online høretest. Her er det nemlig muligt at komme frem til et vejledende resultat, der måske kan være et praj i den rigtige retning. (Sponseret link) Bestil høretesten her og lær mere. Viser det sig, at der er chance for, at du lider af høretab, anbefales det at du efterfølgende bestiller en tid til høretest, der foretages af en uddannet audiolog, der benytter nyeste teknologi.

Professionelle høretests foretages landsdækkende – der er derfor næppe nogen undskyldning for ikke at komme afsted og få gjort noget ved dine oplevede høregener.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon