cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Sådan kan du få testet din hørelse online

Hørelsen er en af de sanser, der særligt kan gå hen og opleves nedsat over tid. Det er helt normalt, men ikke desto mindre vigtigt at holde øje med. For nogle kan høretab ske pludseligt, imens det for andre er en gradvis proces, der foregår over en udstrakt mængde tid. Særligt i disse tilfælde kan det være svært at opdage forandringerne, imens de sker. Netop af den grund bør du sørge for at få foretaget en høretest, hvis du har tvivl om din hørelse.
15. maj 2021 kl. 15:39 Af Dansk Hørecenter

Disse oplevelser kan være tegn på problemer med hørelsen

Er du i tvivl om, hvorvidt din hørelse måske er nedsat, er der god grund til at få foretaget en høretest. Du kan dog med fordel overveje punkterne i følgerne liste, og tænke tilbage på, hvorvidt de passer på dig:

- Har du svært ved at høre hvad folk siger i større menneskemængder?
- Skruer du længere op for dit fjernsyn end du plejede?
- Har du fået kommentarer fra bekendte omhandlende din hørelse?
- Har du tendens til at synes, at andre folk mumler for meget?

Ovenstående kan være tegn på nedsat hørelse, og bør tjekkes yderligere.


En god høretest kan foretages online

Selvom det i de fleste tilfælde anbefales at få foretaget en høretest af professionelle, kan det i mange tilfælde være et godt sted at starte med en online høretest. Her er det nemlig muligt at komme frem til et vejledende resultat, der måske kan være et praj i den rigtige retning. (Sponseret link) Bestil høretesten her og lær mere. Viser det sig, at der er chance for, at du lider af høretab, anbefales det at du efterfølgende bestiller en tid til høretest, der foretages af en uddannet audiolog, der benytter nyeste teknologi.

Professionelle høretests foretages landsdækkende – der er derfor næppe nogen undskyldning for ikke at komme afsted og få gjort noget ved dine oplevede høregener.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Nye tider 18. juli 2021 kl. 23.19

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: BØJE HANSEN

Til Leif Jensen, Følfodvej… 10. juli 2021 kl. 09.34

AF: JOHN WENNERWALD

# Me too 04. juli 2021 kl. 22.34

AF: KENNETH WINTHER

Storstrøm Fængsel bløder... 03. juli 2021 kl. 09.56

Annonce