cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Sådan kan få en bedre forståelse for dit nærområde

Det er skønt at bo på Lolland eller Falster, og der er meget at opleve i vores hyggelige del af landet.
06. juli 2020 kl. 09:50 Af Droner.dk

Annonce

De fleste af os er gode til at kunne køre rundt for enten at nyde naturen eller hygge os i nogen af byerne.
Men selvom du sikkert føler, at du allerede kender denne del af landet ganske godt, så er det nærmest sikkert, at du ikke har set vores område fra luften, hvor du kan få et helt unikt og anderledes syn på, hvordan der egentlig ser ud på Lolland og Falster.
Der er visse fly, der flyver over vores del af Danmark, men det er muligt at kunne se Lolland og Falster fra oven helt uden at sætte dine ben på en flyver, men du kan i stedet have dem solidt plantet på jorden.
Hvordan kan det lade sig gøre? Det kan det med en drone. Droner er blevet mere og mere populære over de seneste par år, da det er et fantastisk produkt, der giver dig mulighed for at kunne fjernstyre en lille drone, der kan filme og tage billeder fra oven, mens du står sikkert nede på jorden.
Hvis du godt kunne tænke dig at komme i gang med at flyve med din egen drone, kan vi anbefale en (sponseret link) DJI Mavic mini drone, der er en lille og kompakt drone, der vejer under grænsen for at du ville skulle tage dronetegn for at flyve med den.

Skyd de mest fantastiske billeder og videoer fra oven
DJI var et af de første mærker, der begyndte at lave droner til alle os almindelige mennesker, og derfor har de efter mange års erfaring i branchen og et altid stort fokus på kvalitet og funktionalitet skabt en lille minidrone, der har en masse fordele og som er nem at flyve med og styre.
Selvom den er lille, sidder der stadig et godt kamera i, der kan give dig nogle fantastiske billeder, der er spændende at have.
Der kan være mange grunde til, at du gerne vil have en drone, men det er altid en god idé at tænke nye, spændende tanker, når du skal overveje, hvad du vil bruge den til. Hvis du eksempelvis skal sælge dit hus, eller arbejder som ejendomsmægler, er det en fantastisk måde at vise dit hus på, når du kan filme det fra oven.
Samtidig kan du bruge dronen til at lave flotte film med, som virkelig kan åbne døren op for nogle helt nye vinkler, du ikke kunne prøve uden dronen. Samtidig er det også helt fint bare at have en drone til eget privat brug og bruge den til at udforske dit nærområde meget bedre.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07

AF: JOHN WENNERWALD

Det skal være nemt at være syg 13. september 2020 kl. 22.19

Annonce