Annoncørbetalt indhold

Annonce: Sådan kan få en bedre forståelse for dit nærområde

Det er skønt at bo på Lolland eller Falster, og der er meget at opleve i vores hyggelige del af landet.

De fleste af os er gode til at kunne køre rundt for enten at nyde naturen eller hygge os i nogen af byerne.
Men selvom du sikkert føler, at du allerede kender denne del af landet ganske godt, så er det nærmest sikkert, at du ikke har set vores område fra luften, hvor du kan få et helt unikt og anderledes syn på, hvordan der egentlig ser ud på Lolland og Falster.
Der er visse fly, der flyver over vores del af Danmark, men det er muligt at kunne se Lolland og Falster fra oven helt uden at sætte dine ben på en flyver, men du kan i stedet have dem solidt plantet på jorden.
Hvordan kan det lade sig gøre? Det kan det med en drone. Droner er blevet mere og mere populære over de seneste par år, da det er et fantastisk produkt, der giver dig mulighed for at kunne fjernstyre en lille drone, der kan filme og tage billeder fra oven, mens du står sikkert nede på jorden.
Hvis du godt kunne tænke dig at komme i gang med at flyve med din egen drone, kan vi anbefale en (sponseret link) DJI Mavic mini drone, der er en lille og kompakt drone, der vejer under grænsen for at du ville skulle tage dronetegn for at flyve med den.

Skyd de mest fantastiske billeder og videoer fra oven
DJI var et af de første mærker, der begyndte at lave droner til alle os almindelige mennesker, og derfor har de efter mange års erfaring i branchen og et altid stort fokus på kvalitet og funktionalitet skabt en lille minidrone, der har en masse fordele og som er nem at flyve med og styre.
Selvom den er lille, sidder der stadig et godt kamera i, der kan give dig nogle fantastiske billeder, der er spændende at have.
Der kan være mange grunde til, at du gerne vil have en drone, men det er altid en god idé at tænke nye, spændende tanker, når du skal overveje, hvad du vil bruge den til. Hvis du eksempelvis skal sælge dit hus, eller arbejder som ejendomsmægler, er det en fantastisk måde at vise dit hus på, når du kan filme det fra oven.
Samtidig kan du bruge dronen til at lave flotte film med, som virkelig kan åbne døren op for nogle helt nye vinkler, du ikke kunne prøve uden dronen. Samtidig er det også helt fint bare at have en drone til eget privat brug og bruge den til at udforske dit nærområde meget bedre.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • 13---folketidende