Annoncørbetalt indhold

Annonce: Sådan kan voksne børn hjælpe deres forældre

Vi er vant til, at forældre hjælper deres børn, men det er ikke tit, at det går den anden vej.

Ofte tjener børn dog mere end deres forældre, og det kan derfor være naturligt at hjælpe dem. I det mindste kan du give dine forældre nogle lidt større gaver og hjælpe til på den måde.
Det er nemlig de færreste forældre, der vil blive glade for, hvis du hjælper dem i deres økonomi, og derfor er det vigtigt at tænke over hvorfor og hvordan du hjælper dine forældre.
Generelt bør du vente til at give dine forældre gaver til der er en højtid eller det er deres fødselsdag. Det er altid i orden at give gaver til mors eller fars dag, men du skal huske på at disse gaver ofte bør være mindre.

Forældre uden mange penge
Hvis du har nogle forældre, som ikke har så mange penge, så skal du ikke komme og give dem penge, da det ofte vil virke utrolig grænseoverskridende. Det kan kun gå, hvis I er vant til at hjælpe hinanden på den måde.
I stedet vil vi anbefale jer, at I kan købe større gaver til dem med ting, som de alligevel skal købe, men som I så kan give i gave. Det kunne f.eks. være en ny seng. Næste gang de skal have en ny dobbeltseng (sponseret link), kan du så hjælpe dem. Hvis I er flere børn, bliver det desuden ikke så dyrt, hvis du gør det på den måde.
Alternativ kan I også give større gaver som f.eks. rejser. Generelt så lyt til nogle af de ting, som dine forældre mangler, men som de ikke har råd til. Det vil ofte være her, at du kan give en god gave, uden at det føles som velgørenhed.
Generelt set skal du undgå at give velgørenhed til dine forældre, for fra deres synspunkt kan det nemt ændre magtbalancen mellem forældre og barn.

De små gaver
Til mors og fars dag er det også en god idé at vise, at du sætter pris på dem. Det er ikke, fordi vi skal vise vores kærlighed gennem penge, men det er altid rart at få en lækker gave.
Voksne børn der giver deres forældre gaver, vil det ofte være noget vin eller chokolade. Det kan også være, at der har været noget, som din far altid har snakket om. Hvis du har brug for at finde gaveidéer til forældre med småbørn, kan du tjekke denne side ud (sponseret link).
Det vigtigste er, at du husker på, at du altid godt må hjælpe dine forældre, men du skal huske på ikke at træde dem over tæerne.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • 06-ann