cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Sådan laver du en have helt fra bunden

Når du står med en helt bar have, kan det faktisk godt være rigtig svært at finde ud af, hvad du lige skal gøre ved den. Selvom du har alle mulige muligheder, er det svært at starte helt fra bunden. Det kan være, at du f.eks. lige har bygget et hus på en tom byggegrund og derfor står og skal lave din have fra bunden.
15. marts 2020 kl. 11:24 Af Byggeshops

Annonce

Lav en ”plantegning” over din have

Hvis du vil gøre det lidt lettere for dig selv at komme i gang, kan du lave en tegning over din have. På den måde kan du nemmere planlægge, hvor alting skal være, og hvordan tingene vil spille sammen. Det er lettere at lave en ny tegning end at begynde at flytte rundt på tingene i din have.


Skynd dig at plante noget i din have

Så snart din byggegrund bliver fyldt med planter, træer, busker og græs, vil den føles mere som en have. Dog kan det godt tage rigtig lang tid at gro en have til. Derfor er det bare med at komme i gang i god tid. Det gælder f.eks. din græsplæne, træer og din hæk. Det er lidt anderledes, hvis du laver et blomsterbed, fordi blomsterne vil stå der, lige fra de bliver plantet.

Hvis du vil gøre processen lidt hurtigere, kan du gå efter nogle lettere løsninger såsom (sponseret link) rullegræs. Det gør nemlig, at du kan have en græsplæne fra den ene dag til den anden. Derudover kan du også vælge at plante en hæk, der allerede har vokset sig ret stor.


Lav en terrasse

Når du har en have, kan du næsten ikke komme udenom også at skulle have en terrasse. Det er det, der samler familien i haven. Det er der, I kan holde hyggelige grillaftener. Du kan lave en terrasse af f.eks. fliser eller træ.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BUPL SYDØST

BUPL: Stop den onde SFO-spiral 10. august 2020 kl. 14.48

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

Annonce