Annoncørbetalt indhold

Annonce: Sådan nyder du foråret på bedste vis

I en periode med trælse nyheder om coronavirus-udbrud, kedeligt dansk vejr og mange andre negative historier, kan du i denne artikel finde inspiration til, hvordan du på bedst mulig vis kan nyde det forår, som venter forude. Forhåbentligt vil der i forbindelse med forårets frembrud være bedre udsigter til at kunne være sammen med dem, du holder af, uden frygten for foruroligende epidemier og irriterende stormvejr. Derfor kan du allerede nu få noget at glæde dig til, ved at læse disse tre tips til at få mest muligt ud af det danske forårsvejr.

Dyrk motion med familien

Efter en kold og våd vinter er forårsvejret den perfekte anledning til at komme ud at motionere. Der er mange forskellige måder, hvorpå dette kan gøres. Du kan enten tage med din familie ud i den nærmeste skov til en løbetur, crossfit eller lignende.

Derudover kan du tage med de boldglade i familien op på den lokale sportsbane, hvor I kan træne jeres fodboldteknik. Mangler du eller dine børn lige dét ekstra, som skal få jer op af sofaen og i fodboldtøjet, kan I tage et kig på en speciallavet fodbold. Denne kan fås med (sponseret link) hurtig levering, således at I kan spille allerede dagen efter, at I har bestilt.

Det er også til foråret, at træerne begynder at springe ud, hvorfor der er gode muligheder for lange gåture i det danske landskab. Lolland-Falster kommune besidder unikke landskaber, og derfor er dette en helt unik mulighed for at komme ud at røre sig. Efter en hård vinter er det måske også på tide at forkæle hunden i familien, som fortjener et par lange gåture i et mere spændende terræn.

Et smut til storbyen

Lolland-Falster og omegn er utroligt hyggeligt, men sommetider er det også dejligt med et smut til storbyen. Foråret er en perfekt mulighed for at tage på weekendtur til eksempelvis Aarhus eller København. Her kan du tage hele familien med i bilen og tage på shoppingtur, sightseeing, en tur i zoologisk have og meget mere.

Mange af ovenstående ting har ikke virket attraktive at stifte bekendtskab med i løbet af vintermåneden, hvor lysten højst sandsynligt mest har været til at sidde indenfor med en kop kaffe eller en kop varm kakao. Derfor er det vigtigt, at du nu kommer ud at oplever noget af det, som foråret giver mulighed for!

Forårsmad og aftener på terrassen

Vigtigt af alt ved foråret, er de lyse nætter. Disse giver mulighed for arrangementer med venner og familie, som kan komme forbi til aftensmad, god vin og hyggelige stunder på terrassen eller i udhuset.

Der er ikke noget hyggeligere end at sidde med en god flok bekendte og se solen gå ned. Måske er temperaturerne ikke ved sit højeste endnu, men det er ikke noget, som en varm overtrøje eller en udendørs varmelampe ikke kan lave om på. Hvis det bliver alt for koldt, kan I også altid rykke indenfor senere på aftenen.

Derfor er det allerede nu med at få snakket med konen eller kæresten om, hvornår jeres yndlings vennepar skal inviteres forbi til en udendørs aften med vin, god mad og hyggesnak til sent på aftenen.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon