cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Sådan oddser du på VM i Fodbold

VM i fodbold er i fuld gang og det betyder at selvom klubberne holder sommerferie så er der fuld gang i kampene.
21. juni 2018 kl. 11:57 Af Annonce

Annonce

Det betyder også at der er mulighed for at oddse og derfor har vi samlet 3 råd til hvordan du oddser på VM i fodbold.

Undersøg hvad du spiller på
Overordnet findes der to slags personer der oddser. Fodboldelskeren der altid spiller på det samme hold og altid følger med under kampene og nørden der med matematik forsøger at vinde penge på at oddse.
Hvis man ikke oddser af ren kærlighed til holdet bør du bør aldrig oddse på en kamp, hvor du ikke ved særlig meget om holdene. Hvis du ikke er klar over, hvem der helt præcis spiller for de forskellige hold, så vil vi anbefale dig, at du holder dig langt væk fra at spille på dem.
Men du kan altid gå ind og læse om alle spillere. Dvs. at vi siger ikke, at du skal vide alt, inden et sportsarrangement skal til at starte.

Find det uventede
Hos bookmakerne sidder der fuldtidsansatte og fastsætter de odds der skal gives til en kamp. Det betyder også at de populære odds ofte er dårlige i dit favør og de bedste odds gemmer sig derfor ofte i de lidt mere upopulære odds.
For at forstå det skal du forstå princippet bag tilbagebetalingsprocent. Hvis du har en fodboldkamp, kan det ende med tre resultater. Uafgjort, sejr til et af holdene. Oddset bliver fastsat på en måde, hvor bookmakeren f.eks. ender med at skulle tilbagebetale 98% af pengene. Dvs. at de lever af at tjene f.eks. 2% på hver kamp.
Nogle gange tjener de selvfølgelig mere, fordi alle spiller på nogen, som ikke var favoritter. Men mange tror fejlagtigt at bookmakere taber, hvis favoritten ikke vinder, men det gør de ikke, for deres odds er reflekteret i det. De ved godt at begge hold kan vinde, men fleste vil spille på favoritten.
Det betyder, at du kan tjene mange penge, hvis du kan finde de uventede sejre. Men det kræver øvelse for at gøre det, da du let kan miste mange penge. Hvis du finder kampe til odds fem skal du have ret min. hver femte gang.

Spil mens du ser kampene
En af de nye muligheder indenfor betting er live betting (sponseret link). Det spændende ved live betting er, at du pludselig får en fornemmelse for, hvordan holdene spiller på dagen. Selvfølgelig kan det hurtigt ændre sig, men hvis du er god til at mærke en forskel i en kamp, så er det måske denne måde du skal bruge til at oddse.
Det kræver, at du ser de kampe, som du gerne vil lave live betting på. Desuden er det en god ide at tænke over, hvem der spiller og hvad de forskellige spillere betyder for et hold. Hvis Messi f.eks. har en dårlig dag, så er det ikke ligeså sandsynligt at Argentina vinder.
Det svære er selvfølgelig, at de gode spillere ikke behøver at spille en god kamp for at afgøre den.
Opstil nogle principper som du altid følger. Selv at oddse handler om disciplin.
Hvis du har et gamblingproblem, bør du kontakte Ludomaniforeningen (sponseret link), som kan hjælpe dig af med din ludomani.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Oprydning efter brystkræftsskandale 13. oktober 2019 kl. 20.51

AF: BJARKE ROSENKILDE

Narrens vise. 10. oktober 2019 kl. 16.29
Nu må Digelauget stoppe vanviddet 09. oktober 2019 kl. 10.42

AF: BJARKE ROSENKILDE

Blåpandet stram udlændinge politik 08. oktober 2019 kl. 15.54

AF: JOHN WENNERWALD

Eget vikarbureau 06. oktober 2019 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

EU og det besværlige demokrati. 02. oktober 2019 kl. 15.47

Annonce