Annoncørbetalt indhold

Annonce: Sådan oddser du på VM i Fodbold

VM i fodbold er i fuld gang og det betyder at selvom klubberne holder sommerferie så er der fuld gang i kampene.

Det betyder også at der er mulighed for at oddse og derfor har vi samlet 3 råd til hvordan du oddser på VM i fodbold.

Undersøg hvad du spiller på
Overordnet findes der to slags personer der oddser. Fodboldelskeren der altid spiller på det samme hold og altid følger med under kampene og nørden der med matematik forsøger at vinde penge på at oddse.
Hvis man ikke oddser af ren kærlighed til holdet bør du bør aldrig oddse på en kamp, hvor du ikke ved særlig meget om holdene. Hvis du ikke er klar over, hvem der helt præcis spiller for de forskellige hold, så vil vi anbefale dig, at du holder dig langt væk fra at spille på dem.
Men du kan altid gå ind og læse om alle spillere. Dvs. at vi siger ikke, at du skal vide alt, inden et sportsarrangement skal til at starte.

Find det uventede
Hos bookmakerne sidder der fuldtidsansatte og fastsætter de odds der skal gives til en kamp. Det betyder også at de populære odds ofte er dårlige i dit favør og de bedste odds gemmer sig derfor ofte i de lidt mere upopulære odds.
For at forstå det skal du forstå princippet bag tilbagebetalingsprocent. Hvis du har en fodboldkamp, kan det ende med tre resultater. Uafgjort, sejr til et af holdene. Oddset bliver fastsat på en måde, hvor bookmakeren f.eks. ender med at skulle tilbagebetale 98% af pengene. Dvs. at de lever af at tjene f.eks. 2% på hver kamp.
Nogle gange tjener de selvfølgelig mere, fordi alle spiller på nogen, som ikke var favoritter. Men mange tror fejlagtigt at bookmakere taber, hvis favoritten ikke vinder, men det gør de ikke, for deres odds er reflekteret i det. De ved godt at begge hold kan vinde, men fleste vil spille på favoritten.
Det betyder, at du kan tjene mange penge, hvis du kan finde de uventede sejre. Men det kræver øvelse for at gøre det, da du let kan miste mange penge. Hvis du finder kampe til odds fem skal du have ret min. hver femte gang.

Spil mens du ser kampene
En af de nye muligheder indenfor betting er live betting (sponseret link). Det spændende ved live betting er, at du pludselig får en fornemmelse for, hvordan holdene spiller på dagen. Selvfølgelig kan det hurtigt ændre sig, men hvis du er god til at mærke en forskel i en kamp, så er det måske denne måde du skal bruge til at oddse.
Det kræver, at du ser de kampe, som du gerne vil lave live betting på. Desuden er det en god ide at tænke over, hvem der spiller og hvad de forskellige spillere betyder for et hold. Hvis Messi f.eks. har en dårlig dag, så er det ikke ligeså sandsynligt at Argentina vinder.
Det svære er selvfølgelig, at de gode spillere ikke behøver at spille en god kamp for at afgøre den.
Opstil nogle principper som du altid følger. Selv at oddse handler om disciplin.
Hvis du har et gamblingproblem, bør du kontakte Ludomaniforeningen (sponseret link), som kan hjælpe dig af med din ludomani.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • 07-ann