cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Sådan passer du bedre på dig selv

I en travl og stresset hverdag er det nemt at glemme at passe på sig selv. Hvis du gerne vil passe bedre på dig selv, er der et par simple ting, du kan gøre.
26. april 2019 kl. 09:35 Af Gorm Lundshøj

Du kender det sikkert godt. Hverdagen ræser afsted, og der er sjældent et roligt øjeblik, hvor du kan slippe pligter og gøremål. Heldigvis skal der ikke meget til, for at du kan passe bedre på dig selv.

Bevæg dig
Hvis du gerne vil passe bedre på dig selv, så kan du med fordel starte med at sætte tid af til motion. Det er nemlig rigtig godt for både krop og sind. Når du bevæger dig, vil du både få mere energi om dagen og sove bedre om natten. Samtidig bliver din krop fyldt med gode stoffer, der giver dig en følelse af velvære. Der er altså rigtig god grund til at motionere. Der er mange forskellige måder, hvorpå du kan få motion i hverdagen. Du kan eksempelvis gå, løbe, svømme eller cykle. Du kan også begynde til en holdsport, hvis du har brug for motivation til at komme ud ad døren. Hvis du begynder at motionere ofte, vil du helt sikkert få det bedre.

Gå i terapi
Hvis du vil passe bedre på dig selv, så er det måske tid til at arbejde lidt med sindet? Det kan du gøre ved at gå i terapi. På den måde får du nemlig tid og mulighed for at bearbejde nogle af de ting, som du fortrænger i en travl hverdag. Hvis dit parforhold trænger til nyt liv, kan det også være en rigtig god idé at gå i parterapi sammen. Når du arbejder fokuseret på at få det bedre, vil du med garanti snart mærke en forskel i dit liv. Du kan (sponseret link) se mere her, hvis du overvejer at bestille en tid til terapi eller parterapi.

Tag en fridag
Det lyder måske simpelt, men det sidste, du kan gøre for dig selv, er at tage en fridag. De fleste af os har en tendens til at bruge vores fridage på pligter såsom rengøring og tøjvask. Derfor kan du med fordel vælge dig en fridag, hvor alle pligter er forbudt. I stedet kan du bruge din fridag på at lave netop det, der gør dig glad. Uanset om det er seriemaraton, en gåtur i skoven eller noget helt tredje, så kan det gøre underværker for dig, hvis du tager en fridag til dig selv. Hvis det er muligt, bør du faktisk tage en fridag af og til, hvor du kun laver det, der gør dig glad, og som giver dig overskud.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

EM i skyggen 13. juni 2021 kl. 23.00

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56

AF: JOHN WENNERWALD

Sorteper 30. maj 2021 kl. 21.04

Annonce