Annoncørbetalt indhold

Annonce: Sådan sikrer du dig en vellykket konfirmationsfest

Skal du selv eller en af dine nærmeste snart konfirmeres? Det er mange ting man skal forberede sig på, når man skal holde en konfirmationsfest. Spørgsmål som hvor mange gæster der skal inviteres, hvor det skal holdes og hvor mange der deltager, fylder meget i processen. Hvis du skal sikre dig en vellykket konfirmationsfest, er der forberedelser du med fordel kan sørge for er på plads, inden dagen står for døren.

Det indebærer blandt andet valget om hvorvidt man holder konfirmationsfesten ude eller hjemme og hvilken (sponseret link) konfirmationsmenu man skal vælge, da maden er et vigtigt element i planlægningen. Valgene er nødvendige for, at man får en vellykket konfirmationsfest i det perfekte rammer.

Ude eller hjemme

Skal festen holdes ude eller hjemme? Det er et af de store spørgsmål du må stille dig selv, inden du går i gang med at arrangere konfirmationsmenu, pynt og tema. Der er stor forskel på om du holder konfirmationen ude eller hjemme. Holder du festen på en restaurant eller et sted med servering, vil der typisk være flere tjenere tilknyttet, som sørger for at mad og drikke er i orden. Derudover kan der være andre regler ude end dem du selv bestemmer hjemme. Det kan eksempelvis være at du skal tilkøbe en speciel menu eller ikke selv kan pynte op, som du har lyst til. Holder du festen hjemme, vil rammerne være mere personlige. Du skal dog selv stå for mad, drikkevarer og pynt. Hvis du ikke vil stå i køkkenet hele dagen og aftenen, kan du eksempelvis hyre tjenere til at komme i dit hjem, og hjælpe med servering og opvask.

Konfirmationsmenu

Konfirmationsdagen er helt speciel for den teenager, som træder ind i de voksnes rækker. Holder du konfirmationen i dit eget hjem, skal du vælge en konfirmationsmenu. Bestiller du catering ud af huset, har du mulighed for at få leveret eksklusiv mad til konfirmationen. Et sikkert hit er en luksus buffet, hvor selskabet selv kan vælge, hvilke retter de ønsker. Så sikrer du dig, at der er noget for både børn og voksne. Udover luksus buffet, som skaber en uformel stemning, har du også mulighed for at vælge 3-retters menuer, der giver selskabet en helt speciel madoplevelse. Konfirmationsdagen er en dag, som konfirmanden skal se tilbage på, som en fantastisk dag omringet af dem konfirmanden holder af. Det er derfor vigtigt, at rammerne er perfekte, så du sikrer dig en vellykket konfirmationsfest.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon