cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Sådan sikrer du dig en vellykket konfirmationsfest

Skal du selv eller en af dine nærmeste snart konfirmeres? Det er mange ting man skal forberede sig på, når man skal holde en konfirmationsfest. Spørgsmål som hvor mange gæster der skal inviteres, hvor det skal holdes og hvor mange der deltager, fylder meget i processen. Hvis du skal sikre dig en vellykket konfirmationsfest, er der forberedelser du med fordel kan sørge for er på plads, inden dagen står for døren.
16. april 2021 kl. 08:18 Af Gaudium

Det indebærer blandt andet valget om hvorvidt man holder konfirmationsfesten ude eller hjemme og hvilken (sponseret link) konfirmationsmenu man skal vælge, da maden er et vigtigt element i planlægningen. Valgene er nødvendige for, at man får en vellykket konfirmationsfest i det perfekte rammer.


Ude eller hjemme

Skal festen holdes ude eller hjemme? Det er et af de store spørgsmål du må stille dig selv, inden du går i gang med at arrangere konfirmationsmenu, pynt og tema. Der er stor forskel på om du holder konfirmationen ude eller hjemme. Holder du festen på en restaurant eller et sted med servering, vil der typisk være flere tjenere tilknyttet, som sørger for at mad og drikke er i orden. Derudover kan der være andre regler ude end dem du selv bestemmer hjemme. Det kan eksempelvis være at du skal tilkøbe en speciel menu eller ikke selv kan pynte op, som du har lyst til. Holder du festen hjemme, vil rammerne være mere personlige. Du skal dog selv stå for mad, drikkevarer og pynt. Hvis du ikke vil stå i køkkenet hele dagen og aftenen, kan du eksempelvis hyre tjenere til at komme i dit hjem, og hjælpe med servering og opvask.


Konfirmationsmenu

Konfirmationsdagen er helt speciel for den teenager, som træder ind i de voksnes rækker. Holder du konfirmationen i dit eget hjem, skal du vælge en konfirmationsmenu. Bestiller du catering ud af huset, har du mulighed for at få leveret eksklusiv mad til konfirmationen. Et sikkert hit er en luksus buffet, hvor selskabet selv kan vælge, hvilke retter de ønsker. Så sikrer du dig, at der er noget for både børn og voksne. Udover luksus buffet, som skaber en uformel stemning, har du også mulighed for at vælge 3-retters menuer, der giver selskabet en helt speciel madoplevelse. Konfirmationsdagen er en dag, som konfirmanden skal se tilbage på, som en fantastisk dag omringet af dem konfirmanden holder af. Det er derfor vigtigt, at rammerne er perfekte, så du sikrer dig en vellykket konfirmationsfest.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

EM i skyggen 13. juni 2021 kl. 23.00

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56

AF: JOHN WENNERWALD

Sorteper 30. maj 2021 kl. 21.04

Annonce