Annoncørbetalt indhold

Annonce: Sådan sikrer du dit hjem mod alger

At forebygge fejl og skader er ikke et helt nyt koncept. Vi gør det hele tiden. De fleste af os, børster gerne tænder 2 gange dagligt for at undgå huller i tænderne og betændelse i tandkødet. Det giver fin mening. Vi er som regel også ret gode til at huske at varme op, inden vi skal lave noget fysisk anstrengende, så vi ikke får skader. Det er der heller ikke noget mærkeligt ved. Så hvorfor ikke også passe lige så godt på vores hjem?

Hvad kan alger gøre ved dit tag og din terrasse?
Alger er helt små planter. De er oftest grønne, men kan også være røde eller gule nuancer. De gror frem på dit tag, din terrasse og din husfacade, og især i sommerperioden er de i vækst. Når der er kommet alger frem på dit tag, er der en stor risiko for, at algerne trænger helt ned i tagkonstruktionen. Hvis de gør det, kan det forårsage revner, hvor der kan komme fugt ind, og herfra kan der så opstå frostskader på dit tag. Hvis du får alger på din terrasse, ser det først og fremmest ikke særlig pænt ud. Men terrassen kan faktisk også blive helt glat af algevæksten.

Hvad kan du gøre for at bekæmpe algerne?
Selv hvis du ikke kan se det i tørvejr, så vil regn faktisk kunne afsløre, hvor slemt dit tag er angrebet af alger. Selve algebehandlingen virker bedst, hvis man får den lavet, før man tydeligt kan se spor af alger. Det kan nemlig tage op til et helt år, før algerne falder af efter en behandling. Derfor er det en god idé at få lavet en årlig algebehandling, så dit tag og din terrasse hele tiden er beskyttet. Og det ser da klart pænest ud, når man passer på sit tag og sin terrasse. (Sponseret link) Læs mere om algebehandling.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon