cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Sådan sikrer du et godt førstehåndsindtryk i dit eget hjem

Vi vil allesammen gerne gøre et godt indtryk på vores gæster, når de kommer hjem til vores hjem. Uanset om det er venner, familie eller bekendte, og også uanset om det er til en fest, et almindeligt besøg af venner eller for den sags skyld til spisning.
13. juli 2020 kl. 12:01 Af Online Døre

Annonce

Førstehåndsindtrykket er det vigtigste, for det er det som kommer til at hænge fast i sindet resten af besøget. Derfor gælder det om, at man har tænkt på netop det, som gæsten møder på sin rejse hen til ens hjem.

Der er naturligvis flere aspekter, man kan tænke på. Alt fra rengøringen i hjemmet, til indretningen af møbler, malerier og generelt alle former for inventar, til det musik som eventuelt bliver spillet som baggrundsmusik og naturligvis til duftene i hjemmet.

Pointen er, at der er så mange aspekter, du kan og bør tænke på, når du gerne vil sikre et godt indtryk på dine gæster. Yderligere er det vigtigt at påpege, at selvom det måske er venner og familie, som har været der før, jamen så bliver det ikke mindre vigtigt uagtet antallet af gange de har besøgt dig og dit hjem.

Et anden ting som rigtig mange undervurderer og måske egentlig glemmer her i Danmark er hoveddøren. Det er jo netop noget af det allerførste, som en besøgende ser og ikke mindst interagerer med. Med andre ord kan man lave et fantastisk førstehåndsindtryk allerede ved den første dør, bogstaveligt talt. Et sted hvor du kan finde nogle fantastiske døre er ved (sponseret link) online døre, hvor du også kan sidde derhjemme i ro og mag, og finde frem til lige præcis den dør, du tænker er helt fantastisk.


Men det er ikke kun selve huset og inventaret som spiller en rolle

Din have har også noget at sige, da det lidt fungerer som frugt og grønt sektionen i et supermarked. Der er en årsag til, at supermarkeder har de friske grøntsager som det allerførste. På den måde bliver du nemlig mødt af noget naturligt og ikke mindst farver og dufte, som udløser serotonin og andre signalstoffer oppe i hovedet. På den måde er du allerede i et godt humør, og det gode førstehåndsindtryk bliver ikke særligt svært at skaffe og få i hus, så at sige.

Slutteligt er vi mennesker sociale dyr. Vi har brug for at blive mødt af andre sociale dyr. Derfor er det allerbedste, du kan gøre at være et godt og rart menneske. På den måde laver du det bedste førstehåndsindtryk, uanset om dit hus er et rod eller et paradis.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07

AF: JOHN WENNERWALD

Det skal være nemt at være syg 13. september 2020 kl. 22.19

Annonce