Annoncørbetalt indhold

Annonce: Sådan skaber du en hyggelig spisestue

Trænger din spisestue til nyt liv? Spisestuen er for mange familier samlingspunktet.

Det er her, hvor måltiderne indtages, hvor emner diskuteres, og hvor hyggen skabes. Derfor skal rummet også selv emme af hygge, så du og resten af familien har lyst til at sidde omkring bordet i lang tid ad gangen. Hvis du ikke har en decideret spisestue, men derimod blot et køkkenalrum, kan du ligeledes sagtens indrette dette, så der skabes en kontrast imellem spiseområdet og selve køkkenet. Savner du inspiration til at kreere en varm og indbydende spisestue, kan du læse med herunder og samle nye idéer til formålet.

Et flot og praktisk bord
Hvis du endelig har fået sparet op til et nyt, flot spisebord, er der en række ting, du skal være opmærksom på, inden du vælger det første smukke bord, du ser. For det første skal bordet være praktisk. Dette betyder, at du skal vælge et, der har en passende størrelse, samt et, hvor irriterende og skarpe kanter ikke findes, hvis der er småbørn i familien. For det andet skal du undersøge flere forskellige modeller for at finde bordet, der kan passe til resten af hjemmets interiør. Hermed kan du lave en rød tråd igennem boligen, hvad angår design, og du vil komme til at værdsætte det nye bord endnu mere.

Gode spisebordsstole
Når du har fået fat på det smukke og samtidig praktiske spisebord, skal du selvfølgelig finde nogle flotte spisebordsstole hertil. For at skabe det hyggelige look er det i denne forbindelse vigtigt, at du ikke går ind i butikken og finder et råt, industrielt design. Hvis hyggen skal stå øverst på listen, kan du kigge nærmere på de mere bløde former og flotte, naturlige træsorter. Husk ligeledes at stolene skal være meget behagelige at sidde på, da du kommer til at sidde rundt om bordet i flere timer ad gangen, når gæsterne blandt andet er på besøg. Du kan (sponseret link) klikke her for at se et bredt udvalg af flotte og komfortable spisebordsstole.

Forskellige lamper
Lamper er alfa og omega i spisestuen. Her skal der både tænkes på flotte og praktiske lamper til henover køkkenbordet samt lamper, som kan skabe den hyggelige stemning, du længes efter. En stor, rund lampe er eksempelvis ideel til et flot træspisebord med et gammeldags design. En smuk gulvlampe i et af spisestuens eller køkkenalrummets hjørner eller en sød bordlampe på skænken vil desuden være prikken over i’et. Husk dog på, hvis du går ud og anskaffer dyre Piet Hein-lamper eller en Verpan Verner-spisebordslampe, at have en god indboforsikring i tilfælde af indbrud. På next.dk kan du blandt andet tegne en indboforsikring.

Smukke og søde dekorationer
Ønsker du at adskille spisestue og køkkenalrum, kan du for eksempel afgrænse spiseområdet med et flot tæppe eller en enkelt malet væg i lyse nuancer. For at få den helt rette stemning frem, kan du ligeledes gå på opdagelse i plantesektionen, så spisebordsstuen kan få en rolig og positiv stemning takket være smukke planter og blomster. Diverse vaser og små, søde lysestager vil endvidere være med til at skabe den behagelige og varme atmosfære, så familien og gæsterne vil hygge omkring spisebordet hele aftenen.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • ft-ann-04-s360